Anonimen -> AKTIVNA NOSEČNICA (14.12.2004 21:42:20)
|
Hojla! Ja, jaz sem tudi uspešno prigurala do 35. tedna. Moram reči, da brez večjih težav in brez bolniške. V službi pretežno sedim. A se 35. teden ne more primerjati s 25. tednom, naprimer. Po 30. tednu začneš postajati zelo okorna in mene je to začelo zelo ovirati. Ne smem predolgo stati, ker se lahko kar polulam, sploh če se dete preveč obrača; ne morem prehitro hoditi, ker me začnejo vezi v spodnjem delu trebuha tako boleti, da se moram ustaviti, itd. A ostalo še vse gre. No, moram reči, da sem včeraj uspela izkusiti tudi, kaj dela slaba prebava nosečnicam. Pred nosečnostjo nisem poznala slabe prebave, zato sem bila toliko bolj šokirana. Trajalo je približno 12 ur, resnično sva z dragim že mislila, da greva rodit. Seveda je bila pri hiši prava panika. No, potem pa sem le šla malo na WC in se je zadeva začela umirjati. Ne privoščim nobeni tega, kar sem dala skozi. Ubijalsko vam rečem! A hvalabogu, da je mimo, jaz pa sem se zaklela, da vsak dan pojem vsaj en jogurt in ostalo hrano, ki "zažene". Torej, uspešno prigurajmo do konca in držimo se v finalu!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Bye, Blacky in :duda:
|
|
|
|