|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
21.11.2007 12:01:21   
bamby
janey, hvala za pohvale. Sem pravkar hotela povedat, da imam cotike že v albumu, če jih želi katera videt.

guerina, dobrodošlica med nami user posted image . Če špa priedeš v Idrijo se mi pa oglasi, bova skup špancirat hodili. Jaz sem tudi iz Idrije user posted image .

pina, jaz sem tudi hotela poletno dete, pa nas je prehitelo user posted image . Zdaj bomo imeli pa februarčico (še vedno upamo)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
21.11.2007 12:05:26   
anariya

A ZANIMAJO KERO PARFUMI,LP

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
21.11.2007 12:08:07   
bamby
polonca, po moje dvoje dolgih hlač ni potrebno, še posebej pod pajacom ne. Itak obuješ malčku nogavice in/ali copatke. So pa tiste žabice fajn za pod hlače, ko greš ven. Pa hvala za pohvale user posted image .

Glede priprave cotik za user posted image . Saj imate nekatere prav, da je sedaj še zelo zgodaj za vse oprat in speglat, vendar jaz gledam tudi iz tega stališča, da bom vedno bolj okorna in se še premikat ne bom mogla, kaj šele prat in peglat. Zato bi rada to stvar čimprej opravila. Se bom pa lotila verjetno kar v začetku decembra, ker potem se bodo začeli prazniki in bodo že druge futke.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
21.11.2007 12:09:52   
bamby
meti, uživajta popoldne z dolenjko in fajn čvekajta. Pa lepo jo pozdravi! Pa vprašaj jo, če ji še kaj aleluja špila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
21.11.2007 12:11:06   
*Naja
Jst se tudi raje ne pustim kej presenetit in bom imela stvari mal prej že pripravljene. Če ne v decembru, pa definitivno v začetku januarja bom imela vse prištimano....potem pa še samo čakamo na naše user posted image user posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
21.11.2007 12:16:09   
srečka nosečka
bamby - kako lepe cotke user posted image , pa res jih je veliko. A so to vse za začetek?

Mako zabice so bolj mišljene za pod pajaca, če greš ven, a ne?

Doma jih verjetno ne potrebuje. Vsaj pri nas ne, ko smo v bloku,
pa imamo pol radiatorjev izklopljenih, pa okna odprta,
pa je še vedno vroče.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
21.11.2007 12:22:30   
larisa
Ojej Bamby kolk cunjic. Ful luškano. A to maš vse 56 ševilko al različne številke??

Aja Bamby poslala sem ti ZS.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
21.11.2007 12:28:03   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Mako zabice so bolj mišljene za pod pajaca, če greš ven, a ne?

Doma jih verjetno ne potrebuje. Vsaj pri nas ne, ko smo v bloku,
pa imamo pol radiatorjev izklopljenih, pa okna odprta,
pa je še vedno vroče.

tudi pri nas je vroče v bloku.. jaz sem te žabice samostojno uporabljala, ko je blo bolj toplo. So mi ble ful praktične. za doma je imel to, ko sva šla ven sem mu pa gor samo še kakšen plišast pajacek oblekla, pa je blo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 1858
21.11.2007 12:30:50   
Guerina
ok.... clovek gre na malco, pa pol ure bere pol kaj ste napisale.... fino, fino:)
ok
SUZI: taka je ta rec... grem domov tudi predvsem zato, da bom mela malo miru... moji stari so face, se ne vtikujejo v stvari in pustijo svojim otrokom prosto pot. Ne morem pa rect isto za mojo tasco... Pina jo pozna... in cimdalj od nje tem bolje....bi jo imela cel dan doma za vratom in ne bi mogla dihat....ne ve kdaj ni zazeljena...in bi kar trajala in trajala... kot duracell:)

Pina
: ja si imela prav... prej mi je bllo prav ze mucno pogledat na prvi forum... nic od nic....sploh ni stekla debata... prav zalost

Bamby: ja Iz idrije? mogoce sem te pa že kdaj pri Knapu pol vidla?kamot greva pol tud mal spancirat:)

Neposredna povezava do sporočila: 1859
21.11.2007 12:31:11   
Suzi*
bamby, luškane cotike!!!!!user posted image
A to srečanje v tvojem albumu je od zadnjič, ko ste se dobile v LJ??? lahko prosim za geslo, da vas vidim??

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
21.11.2007 12:33:30   
katka37
Jaz imam tudi že praktično vse oprano in pripravljeno, da ne bo potem na kupu vse.

Glede na to, da sem na bolniški, bo tudi denarcev malo in me je prej skoraj kap, ko sem malo preračunavala. Bom pa letos vsa darila delala res sama, pa bo. Peka keksov.... to še bo luštno, se že veselim.

Bamby, lepa oblačilca.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
21.11.2007 12:41:45   
bamby
Tele cotike so res št. 56, 62 ins em ter tja tudi kakšna 68. To sem vse dobila sedaj od moževe sestre, ki ima malčico staro 7 mesecev. Nisem slikala plenic, mako majčk, povijalk in še marsikaj drugega, ker imam še vse po škatlah, pa se mi ni dalo vsega raztegovat user posted image .

guerina, čisto možno, da sva bili kdaj že obe pri Knapu, pa se nisva poznali. Kdaj imaš naslednji pregled? Jaz ga imam 11.12. Pa živiš sedaj v Idriji, ali si na obali?

Glede srečanja: ja, to je nekaj slik od našega srečanja, vendar so me prosile, naj dam slike pod geslo in naj ga ne izdam. Če dajo ostale žegenj, potem glede mene komot izdam geslo. Torej, meti, lilči, ella, dolenjka, kaj pravite, se jim pokažemo ali ne user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
21.11.2007 12:44:33   
srečka nosečka
katka - ti si pa pridna, ko imaš vse že tako lepo urejno. user posted image
Vidim, da imaš košek za user posted image . Jaz si ga tudi želim, pa se mi zdi malo predrag cca. 100 EUR za dobo 3-4 mesece. Zakaj mami ni šparala mojega ko se bila jaz user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
21.11.2007 12:45:39   
anariya
Oj, ja pa naj ti kera kolegica ga posod, a ga nobena nima,lp

Neposredna povezava do sporočila: 1864
21.11.2007 12:47:36   
srečka nosečka
bamby - te cotke so vse kot nove. user posted image
Jaz sem jih tudi dobila en kup, ki jih je imela kolegica za svoje. Pa so žal neuporabne - beri zaprane. Res niso ohranjene in tega naši user posted image  ne bi mogla obleči.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
21.11.2007 12:48:34   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Oj, ja pa naj ti kera kolegica ga posod, a ga nobena nima,lp

Nobena ga nima, saj drugače bi si ga sposodila. Vse so imela kar otroške postelje.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
21.11.2007 12:52:46   
Februarka08
Halo, čvekeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image ...
Eno uro me ni, mam pa 3 strani za prebrat... user posted image Bom šla veselo na delo... Še prej morm pa na pošto letet, da končno oddam diplomo v pregled, potem bo pa počas že kosilo... user posted image Čeprav sem si že malo goveje juhice privoščila (v nosečnosti bi jo jedla 3x na danuser posted image ).

Povejte, a se vašim user posted image tudi kaj kolca? Mojemu se vsak dan, danes se mu/ji je že 2xuser posted image . Ubošček se mi kar smili...user posted image No, sej sigurn ni nič narobe s tem, sam vseeno...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1867
21.11.2007 12:58:24   
anariya
Oj, kako pa zgleda če se mu kolca,lp

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
21.11.2007 12:59:53   
lidijajenko
čavči frendica, kako si? vidim da se mu kolca, revček.
kdaj se kaj vidmo, da vidim kaj me čaka?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1869
21.11.2007 13:00:49   
katka37
srečka nosečka, košek sva kupila za prvega otroka, potem je prišel drugi, zdaj pa še tretji, nama se je torej nakup splačal. Kje si pa gledala, da je taka cena, midva sva dala delati košek pri enem gospodu, ki se ukvarja s suho robo? Se mi takrat ni zdel tako drag.

Neposredna povezava do sporočila: 1870
21.11.2007 13:04:13   
katka37
Februarka, mislim, da je tvoj user posted image , ne vem zakaj, čuden filing, pa kolcanje, brcanje 100 na uro. Me prav zanima.

Stolček za hranjenje že doma, pa še zadnji je bil, super.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.11.2007 13:04:27   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Oj, kako pa zgleda če se mu kolca,lp

Tko čisto enakomerno na rahlo me ˝boksa˝ - ne znam razložit, sam da to ni boksanje ampak poskakovanje - saj veš, ko se ti kolca... Tko, bolj narahlo in enakomerno. V prvo sem mislila, da je to moj srčni utrip, no potem sem se sprostila in ugotovila, da user posted image kolca, ker je blo čist drugač. Zdej ga pa vsak dan že čutim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
21.11.2007 13:05:27   
anariya
Aha hvala za pojasnilo, ja to se mojmu večkrat in kaj pol nardiš, lp

Neposredna povezava do sporočila: 1873
21.11.2007 13:05:30   
Guerina
men se zdi, da se moji lih zdej....kolca... sej to je ritmicno ponavljanje.... kot da bi s prstkom trkala?

Bambi
jaz mam pregled zdej 4.11... lohk, da sva lih en teden skozi na razen. Kolko si pa stara ce smem vprasat... pa ja najboljs, da slikice pokazete:)

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
21.11.2007 13:06:22   
srečka nosečka
katka - pri treh pa je res služil svojemu namenu. user posted image
Ravno včeraj sem koške gledala v Avstriji, je bil en znižan in je stal 100 EUR, seveda brez posteljnine.

Če pa pogledaš ta link http://soncek.si/si/pohistvo/zibelke-koski-g2015.shtml,
pa se ti samo zvrti od cen. user posted image

Tudi jaz sem pri nas v MB iskala "suho robo". Pa je tam ko je bila ni več. Ne vem pa kam so se preselili. Sem mislila, da bi ga jaz tudi naročila, če mi ga izdelajo. Verjetno ne bil bil tako drag.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?