|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
13.11.2007 18:09:10   
Februarka08
Hojli... Še katera tu gori? A že vse user posted image ?  No, upam da ne. Joja, men pa še kar ni nič na user posted image radio pel alelujeuser posted image . Ne vem, ne vem, še kar postajo iščem...user posted image
Tako bi nekaj dobrega jedla, pa sem vsa polhna ker ne gre nč ven... Pa tako bi user posted image s čokolado... Že mojmu user posted image težim par tednov, da bi mi jih naredu, se pa vedno izmakne...
No, čveke pa-pa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
13.11.2007 18:15:20   
nejč008
Punce čao... Me neki časa ni blo, sploh mam sedaj kar težave... ponoči že 2 noči bruham... ne vem zakaj. Na wc pa ne morem... popoldne je že skoraj ok, potem pa ponoči spet... samo da se uležem, mi je slabo.

Ima kakšna idejo, kaj bi blo?? Mi otroček pritiska na želodec? Kaj naj??

še katera bruha v 28 tednu?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
13.11.2007 18:23:22   
dolenjka
Meti, kar se tvojega vprašanja tiče sem jaz tu nekje - ene 24x na dan se mi zgodi da se vprašam če je to zdej to - torej 1x na uro user posted image  Če ne prej, mi bo okrog 22.2. še preklet jasn - vsaj upam user posted image

Nejč tebi pa ne bi znala pomagat user posted image  Mogoče bi blo ginekologa za poklicat in vprašat?

Mene spet neki šraufa, pa ne vem a se spet user posted image  po črevesju preganja al kako user posted image  Če grem v WC sobano itak ziher nič ne bo, al pač user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
13.11.2007 18:46:38   
MetiLu
Jest sem se pa dragemi zažla v del pice, ki sem mu jo prišparala, zdej me je pa kazen doletela, ker me zgaga peče user posted image ...

Februarka, ti si kar privošču pačalinke, sem prepričana, da se bo našel prostor. men se za kej sladkega vedno najde user posted image user posted image

Dolenjka, pol sem normalna oz. nisem edina user posted image ...user posted image user posted image user posted image  Šibej na WC dokler radio kliče. A tebe kava nič ne požene?

Nejč poklič zdravnico, z bruhanjem jest celo nosečnost nisem imela težav. Lahko da je kakšna viroza, baje zdele ful razsajajo, pa mogoče pri vsakem virus drugače reagira, eni kakamo, eni ne morejo kakat, kaj pa veš, mogoče pa tebe bruhanje daje user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
13.11.2007 19:02:08   
dolenjka
O kriza! Jaz sem se zdaj tko - se že v naprej opravičujem izrazu - izsrala, da je blo joj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pomojem me mal psiha daje, ker bo treba v četrtek pri ginekologu na vago user posted image  user posted image  user posted image
No, občutki so božanski, enmu sem se mogla pohvalit in ker sem še vedno sama, ste pač ve kasirale to krasno novičko user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
13.11.2007 19:03:40   
anandrej
Meti, kaj je zdej to? Hit diplomo pisat user posted image

Drugače pa mislim, da imamo vsi (vsaj "ta novi") kdaj prebliske glede tega, kako bo življenje po februarju. Mene včasih tudi kaj prime in se isto vprašam ko tvoj ta star.

Dolenjka, v take podrobnosti pa res ni treba it... user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
13.11.2007 19:22:19   
MetiLu
Dolenjka user posted image user posted image user posted image  user posted image  mene nič ne motijo podrobnosti, jest bi marsikdaj kej napisala, pa si pol rajš premislim user posted image user posted image

Anandrej, hvala za moško mnenje, pol smo kar vsi na tem.
Jest mam včasih kar mal slabo vest, ker mam občutek, da se še ne znam glih "povezat" z malčkom user posted image  Upam, da tole ne zveni čudn.

Diplomca pa user posted image  hja, sej bo sej bo  user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
13.11.2007 19:23:30   
dolenjka
Veš kaj anandrej, če bi šel ti tko poredko v tisto sobano kot me, bi bil tut tko vesel kot jaz in celmu svetu povedu, ne samo RRju user posted image  user posted image  user posted image
Predstavljaj si, da vsaj 5 - 7 x na dan ješ in torej to pomeni 35 - 49x na teden in greš samo 1x v vsem tem času na WC! user posted image  Kako bi se počutil?? user posted image  Ja, hudičevo v k****. In ko ti aleluja zapoje, si RES vesel user posted image
No, sej sem vesela, da vsaj eden na tej temi nima teh problemov user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
13.11.2007 19:27:20   
dolenjka
O Meti, od kar si doma imaš pa take "special" smajlije user posted image  user posted image  user posted image  Vsak dan boljša si, mogoče bi pa diplomo na temo smajlijev napisala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
13.11.2007 19:31:42   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

O Meti, od kar si doma imaš pa take "special" smajlije user posted image  user posted image  user posted image  Vsak dan boljša si, mogoče bi pa diplomo na temo smajlijev napisala user posted image  user posted image  user posted image

Ja mam velik cajta, pa teli dodatni na RR mi ne delajo, pol jih pa iščem na tistem linku, ki si ga objavila.
Si pa fajn napisala glede hranjenja in obiskov WC-ja user posted image user posted image user posted image  sploh nisem pomislna na tak izračun user posted image user posted image user posted image  ki res drži.
Jest ne vem kam gre vsa ta hrana user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
13.11.2007 19:35:46   
MetiLu
Evo, še tebe sem najdla med njimi user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
13.11.2007 19:39:30   
Februarka08
Jest sem šla tud prejle v wc sobano mal radio rihtat, pa je nekaj blo, zatem pa spet kri... user posted image In sem zdej spet čist na tleh. Če bo jutri še kaj, grem na pregled, potem pa kar bo bo. Verjetno bom mogla kar tam ostatuser posted image , ne vem. Mi je pa G rekla, da je to verjetno od miomčka, ki ga imam in da se verjetno od tam kri sprošča??user posted image Ne vem, nisem več pametna...  V glavnem, wc-ja se bojim, hvala bogu da vsaj user posted image poskakuje...
Za večerjo sem pa pristala na krofu (že čist suhemuuser posted image ) in skodelici kakava.
Pridno pančkajte, se beremo jutri...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
13.11.2007 19:41:04   
Janey
Alllleeeluuujaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slaba sem...vrti se mi...na bruhanje mi gre...buši buba...nič učilauser posted image sem pa delala pupuja na wc-ju...mogoče bo zdaj bolše...pa še v trgovino bi morala...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
13.11.2007 19:42:22   
Janey
Februarka kar pojdi k g. Hvala bogu da čutiš user posted image . Upam da je vse ok!! POČIVAJ!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
13.11.2007 19:46:52   
*Naja
No, kr nam danes vsem nekej fali, naj še jst pristavim svoj piskrček....

Že ene pol ure imam trd trebuh kot kamen....pa če sem bila pokonci, me je bolel ko user posted image ....in še v križu zraven. Sem spila en Magnesol in je mal popustilo, ampak čist pa ne. No vsaj toliko je, da ni več boleče. Vem, da nam bo bauhi otrdeval, ampak to menda naj ne bi bilo boleče. Še katera s podobnimi težavami?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
13.11.2007 20:17:18   
bamby
dolenjka, očitno si našla dobro postajo, kjer predvajajo glasno alelujo. Morda bi še februarki user posted image  posredovala njeno frekvenco user posted image user posted image user posted image . Glede podrobnosti pa mene prav nič ne moti. Itak smo vse v istem sranju user posted image user posted image .

Meti, ti pa res razturavaš danes s smajliji. So ful fletni, te morem pohvalit user posted image .

Jutri bo pa user posted image . Se kaj veselite? Meni bo sicer čisto OK, ker mi ne bo treba v službo, za ostale bo pa kriza. Ampak otroc bodo pa uživali user posted image , čeprav ga bo verjetno le za vzorec.

lara, pokliči svojega G in mu povej za težave.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
13.11.2007 20:27:08   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

No, kr nam danes vsem nekej fali, naj še jst pristavim svoj piskrček....

Že ene pol ure imam trd trebuh kot kamen....pa če sem bila pokonci, me je bolel ko user posted image ....in še v križu zraven. Sem spila en Magnesol in je mal popustilo, ampak čist pa ne. No vsaj toliko je, da ni več boleče. Vem, da nam bo bauhi otrdeval, ampak to menda naj ne bi bilo boleče. Še katera s podobnimi težavami?

Jaz sem tudi imela grozne krče v nogah in trebuhu. Pa sem si v lekarni kupila od Milupe NeoVin tablete - prehransko dopolnilo za nosečnice in doječe mamice. In od kar jih redno jemljem in zraven seveda na dan spijem še 2 tabletki magnesol, so krči izginili.... sej ne vem, če ravno zaradi tega nimam več krčev, ampak poskusit pa tut ni greh. Pri meni je očitno delovalo.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
13.11.2007 20:29:18   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

dolenjka, očitno si našla dobro postajo, kjer predvajajo glasno alelujo. Morda bi še februarki user posted image  posredovala njeno frekvenco user posted image user posted image user posted image . Glede podrobnosti pa mene prav nič ne moti. Itak smo vse v istem sranju user posted image user posted image .

....ziher je radio ognjišče. Tam cel dan pojejo aleluje user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
13.11.2007 20:38:40   
dolenjka
Moram zdej pazit, da ne zgubim frekvence user posted image

A veste s čim praznujem alelujo? S carskim pražencem user posted image  user posted image  user posted image  Mllllllljaaaasssssskkkkkk

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
13.11.2007 21:03:09   
katka37
Se malo javim za konec dneva, bila malo v  šopingu, večja mulca potrebovala čevlje, če bo res sneg.

Vidim, da vas ima kar nekaj težave z bolečinami, upam, da bo kmalu boljše. Vse, ki vas pa muči prebava- nisem ravno prepričana, se mi pa zadnje dni zdi, da mi pomagajo suhe marelice in malo donata, sem  bila kar vsak dan na wc, poskusite še to, tiste ki niste še. Pa naj bo čim več aleluj.

Gremo pogledat malo še moje tri moške, jih spravim spat, jutri pa veselo v nov dan. Lepo pančajte.

Aja, Bamby, drugič me rukni, spet pozabila - niso imeli pajackov v zaželjenih barvah, žal.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
13.11.2007 21:04:05   
katka37
Pa še to- dobrodošla nova čvekica, Mesečnica. Imava na isti dan pdp.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
13.11.2007 21:05:54   
dolenjka
O mama Katka, lepo da si se javila user posted image

Tisto z marelicami pa drži, sam jaz jih rajš samo v petek jem, ker pol une čudne pline spuščam, da se lahko do ponedeljka razkadi, ker nisem sama v pisarni in nočem biti kriva za kakšno zadušitev (sem bila enkrat že mal v neprijetni situaciji, zato zdaj malo pazim) user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
13.11.2007 22:41:18   
ella79
alora, kakšne čveke user posted image user posted image
Sem vidla, da ste me že mal pogrešale... user posted image v službi tok dela, da se vn ne vidim, potem pa zvečer doma sam mal preletim, kaj ve načvekate, da bi pa še kej napisala, pa enostavno ni več energije user posted image
Sam danes energija je, sem mela pregled, pa da mal poročam - evo hemoglobin narastel iz 107 na 149 user posted image user posted image , bebica že navzdol obrnjena user posted image , dobila že papirje za prorodniško (napotnico za porodnišnico, za socialno in za rešilca če bo treba) user posted image Zdej pa res že odštevamo dneve. Aja, pa 2 kg sem pridelala v enem mesecu user posted image
Še kej? user posted image Pomoje sem vse poročala.
Aja za kuharijo je bilo bolj malo časa, smo bili skoz na terenu, no za kakšno joto smo si pa vzeli čas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
13.11.2007 22:42:38   
ella79
... in zdej bi jaz čvekala, pa nobene user posted image
potem pa nočko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
14.11.2007 6:56:25   
vrtnica76
Jutroo čvekice!
Sam zdele se vam na hitro oglasim,kasneje pa še kaj.Prej je pa treba še inventuro za nazaj narest, ker ste ble spet pridne s čvekomuser posted image .Na pregledu je bilo vse OK,kardiolog je rekel, da ni ovir za normalni porod kar se s strani srca tiče.Kako se bo pa vse skupaj odvijalo, bo pa itak porodničar odloču.Sem res veselauser posted image !Z mojimuser posted image sva šla učeri mal ferbec popast po štacunah, eno malenkost sem mogla pa tut kupit.V večjo nabavo bova šla v bližnji prihodnosti, ker bo treba že počas kej Miklavžu naročit.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?