katka37
|
Bamby, bom poskusila čimprej iti spet tja, pa ti vzamem, upam, da še bodo imeli. Jaz sem vzela št. 50-56 (1-2 meseca), da bo takoj za začetek, ker imam še druga dva pajacka (v bistvu vreči brez stopal). Mogoče bi bilo boljše, da bi ti vzela večjega P@tricij@, zdaj pa tudi ti počivat, emšo nas res mogoče malo muči. St.Ina, lepo, da si se spet javila, kar pridno nam poročaj, kako ti gre, držimo pesti. Od jutra ste pa toliko načvekale, da sem vas zdaj komaj prebrala. Sem šla kupit peno za podlogo za košarico in neko posteljnino, pa dobila sem en pulover daljši od dragega, s škornji pa žal ni bilo nič. Sem pa tako utrujena, je groza. Medenične kosti bolijo da ni normalno. Zdaj pa lahko samo še čakam, če me slučajno prehitro kaj zgrabi, ker ostale neke malenkosti lahko tudi moj kupi. Janey, zanimiva kombinacija njokov. Povejte mi, zakaj se je šlo v tisti temi, ki ste se ji tako smejale, je že zaklenjena. Sem dobro razumela, za katero češpljo gre? Jaz sicer samo vem, da ko sem se po drugem porodu pogledala, sem se razjokala, ker to več ni podobno češplji ampak suhi slivi. Vas nočem strašit, ampak jaz sem v glavnem res ful razočarana. Pa nisem preveč občutljiva ravno na to, kako izgleda, ampak to je pa preveč. Sva se zadnjič pogovarjala ravno o tem z mojim in sem rekla, da si niti ne morem najti več drugega, on me je navajen, kdo drug pa Ojoj, zdaj pa sem že zelo podrobna.
|