*Naja
|
Najprej naj vsem zaželim ful lepe praznike . Hvalabogu, da niste bile pridne pri čvekanju, da sem lahko kar se da hitro prebrala, kaj ste napisale v zadnjih treh dneh, ko me ni blo. V soboto zjutraj sem se šla pokazat, zaradi srbenja kože in tistih drobnih pikic, ki so se mi ven spustile. In kako se je zgodba razpletla Obdržali so me v P . Dežurna dohtarca je rekla, da mi more dat prekontrolirat jetrne teste, ker lahko v nosečnosti pride do okvare jeter in znak je, da te srbi koža. Izvidi so bili sicer še isti dan, ampak je rekla, da morem biti na oddelku vsaj do naslednjega dneva . No, izvidi so pokazali, da imam res nekoliko povišane vrednosti...poleg tega sem imela še precej slab izvid urina. Tako me tudi naslednji dan niso spustili domov in v nedeljo nisem počela drugega, kot razmišljala, kaj naj rečem na ponedeljkovi viziti, da bi lahko šla domov. Mislim, na sv.večer bi bila pa res žalostna, če bi mogla biti v bolnici, ker se zberemo cela družina in odpiramo darila in se imamo vedno ful lepo. V bolnici pa tako veste, da je živ obup. No, pa je prišla vizita in dohtarca je fuuuul dolgo razmišljala, kaj naj naredi z menoj. No, potem je rekla, da glede na izvide me ne more spustiti domov, ampak ker so prazniki, da lahko grem, ampak se morem vrnit v četrtek nazaj, potem bomo pa videli . Je še ene 3 tudi spustila domov in tudi one morejo v četrtek nazaj. Tako da srečanje za mene odpade . Upam, da me bodo vsaj domov spustili, da mi ne bo treba spet na oddelek. Ker tam pa je tolk enih , ki so res prave reve in so po več mesecev tam....in slišiš tolk enih žalostnih zgodb. Me imamo res srečo...hvalabogu, da ni več daleč do cilja . Moj dragi je danes tudi v nočni, tako da je živ dolgčas doma. Bom šla mal po cotikah brskat, sem potem takoj boljše volje . Sem pa dobila za božička od moje ome ful cart stvari za . pa od mojih staršev tudi. Bom potem mogoče dala kako slikico gor. Tako, zdej grem pa na pomaranče....