Suzi*
|
Dan!! Evo, petkovo zabavo smo preživeli. Sva z mojim celo plesala. pa fino smo jedli. Sem si celo sladico privoščila, ker je bila njami palaččinka polnjena z banano in neko sadno omakco. Domov prišla ob pol petih zjutraj in šla spat ob petih. So me vsi hvalili kako dobr zgledam z bušijem...ja nič čudnga, če sem se pa edina na plesišču s tako kepo pred sabo valila. ni mogoče, da nisem v oči komu padla. Vikend je bil precej miren, v znamenju daril in dedka mraza, ki ga je imel včeraj tamal. Danes sem si pa zadala en kup opravil, pa je tud pri nas vse ledeno po cesti, pločniki so še hujši, tako da imam prepoved ven hodit, da se kje ne zložim. Uh, bom pa doma kej nardila, nekej mam za zlikat (srajce ), pa kej bom spekla (verjetno kakšne rogljičke), pa še kar razmišljam kaj naj za božično večerjo naredim. Kaj boste pa ostale danes zvečer kuhale?? Pinči moja...a ne da je še tebe cuker napadel. Pa sej ne bo krize, sej bo hitro še ta 2 mesca minilo. Edin hudo je zdej med prazniki ker je povsod polno dobrot. Ampak jaz sem sklenila dase bom občasno kar malo pregrešila. Receptov pa nekej posebnih nimam.....nič sladkarij, cukra, mastnega, bele moke (se ne držim), preslanih zadev, umetnih zadev, vse bolj lahko in posneto, veliko zelenjave in sadja. Čeprav jaz čist v piko ne kompliciram, pa če sem kje na kosilu tud ne kompliciram. Glede četrtka pa....le glej, da si tist cuker v četrtek lepo na petek prestaviš!!!!! En dan gor al pa dol. Drugač bom huda in žalostna!!! še vreme sem naročila, da bo sončno, tako da res moraš pod nujno prit. Ne morem cel dan brez tebe šopigirat! Jasno???????? Dolenjka, sem zdej vidla, da si marmeladko že skuhala. Sorry, bi ti prej poslala recepte, če bi bla kej na RR. Upam, da je vseeno uspelo. Aja, maš pa tud smolo...kar štrom te je stresel? dej malo bodi vseeno pozorna na gibe, al pa pokliči h G in vprašaj, če lahko kej otročku to škodi, če te strese. Upam, da je s tabo in bebo vse ok. Ostale vidim, da ste vse pridne, perete, sušite, likate, kuhate, diplomce končujete.....kapo dol, da mate tolk energije, res!!!! Mene pranje čaka po novem letu, moram pa zdej še darila do konca spedenat.....pri nas bojo itak šele na silvestra oz. po njem.....taka navada, kaj čmo. Grem bit kej koristna doma.