dolenjka
|
Dan Evo, konc mojega RR štrajka, obljubim Včeraj sva se skoraj cel dan potepala, zvečer pa smo še pri sosedovih praznovali RD in darilo je bilo uspešnica!! Jaz ne vem kdaj se bom naspala, nikol več ne grem prej kot ob polnoči v posteljo, joj, kje je Bruselj? Ne, sej se hecam, mi je čist kulči, še aleluja mi tle 2x na dan špila Zdejle grem počas v akcijo, mal poklidam po kuhinji in zamesim prvo rundo vanilijevih rogljičkov, pol pa še eno. Potem pa pride na vrsto kuhanje marmelade, ki jo bova za božička podarila nekaterim prijateljem, ker sva za Taro preveč zapravila Proti večeru pa še teranov liker skuham in se zmagala. Če mi bo ostalo še kaj energije pa bom potem še kakšno darilce zavila, da ne bo jutri preveč dela in da bo pod jelko jutri zvečer lepo, ko jo bova postavila Komaj čakam, moj je hotel kar danes postavljat, pa ne pustim, ker bi me pol srbel, da bi mu božiček en dan prej kaj prinesel Nimam pa še pojma, kaj naj jutri za pozno kosilo oz. večerjo za naju (nas tri) pripravim Kakšna ideja, pa ne prehuda prosim, ker nimam glih kuharske žilice Kje pa je bamby? Verjetno je skrokana od žuranja na dolenjskem