ery -> slabost in slabo počutje (14.12.2004 12:24:32)
|
:)Joj Anna28, ti si pa res boga.... Upam, da ti čimprej minejo te slabosti...To je pa res grozno... Jaz naj bi bila zdaj v 8.tednu, če sklepam po ZM. Vam moram pa nekaj povedat... me zdele kliče mami v službo, če je kaj novega, pa ji rečem, da sem bolj slaba, da se čudno počutim... ( ne ve,da naj bi bila :nosecka:).. In sem ji rekla, da ko pridem domov, grem ležat... Ona pa reče, kolk mi je fajn, da germ kar ležat, da bi si ona kdaj to privoščila....da se nikoli... Tolk me je razjezila, da sem kar slušalko odložila...:grrr: Mislim, kot da to hočem, da bi se tko počutila... Raje bi bila polna energije... Tako, da se bom probala vzdržat, okrog 18h bom šla do kolegice, če mi bo uspelo... Sam kaj ko vidim posteljo in mene v njej...:) Ampak res, moja mami je taka, da zelo težko nekoga gleda, da počiva, leži... To je včasih za znoret in se sploh ne moreš sprostit.... ne vem, iz službe si bom šla kupit sadje-mandarine, ker mi res pašejo-edina stvar, ki mi paše... Punce, hvala vam za odgovore in čim manj slabosti vam želim...:metulj:
|
|
|
|