Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fina stran za ustvarjanje 30.10.2007 11:10:13
|
|
|
|
cmokec
|
Lansko leto smo imeli enake voščilnice, kot so tu pod Novoletne voščilnice 1.
|
|
RE: Fina stran za ustvarjanje 30.10.2007 12:27:21
|
|
|
|
fragola
|
zanimiva stran!
|
|
|
|
RE: Fina stran za ustvarjanje 30.10.2007 12:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Lansko leto smo imeli enake voščilnice, kot so tu pod Novoletne voščilnice 1. A res? A ste po tej strani delali? Meni so une po 3 (vsaj zdi se mi) fine, una smrekica in sneg iz kartona. pa zlate zvezdice. To bo Tibor lahko sam delal.
|
|
|
|
RE: Fina stran za ustvarjanje 30.10.2007 12:32:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
ja, jst si naročim domov material, je fino, marsikej ceneje kot naprimer v prometeju in še na dom mi pripeljejo lani sem že delala čestike, letos pa tudi nameravam...bo počasi treba začet, da mi na koncu ne bo zmanjkalo časa... lp, tinka
|
|
RE: Fina stran za ustvarjanje 30.10.2007 13:38:41
|
|
|
|
cmokec
|
Za to stran prej nisem vedela, ampak sem voščilnice videla nekje drugje. Lahko, da so celo v kakšnem drugem linku o ustvarjanju na RR. Ideja ni bila moja, je pa zelo lepo izpadlo. Namesto mašnice na vrečki sem pritrdila kvačkano vrvico, ki je naredila trak za nošenje, namesto zvezdic okoli je pa Sara kar na staro zobno ščetko dala mal barve, pa poškropila. Za letos pa nimam pojma. Še najbolj so mi všeč vlite figurice, prilepljene na voščilnico, čeprav se mi zdijo vlitki pretežki. Je pa zelo leta s te strani zvezdica za na vrata s slikico s servieta. Pod Obešanka za na vrata. To je po svoje tudi lepo darilo.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?