vnetja ušes (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


mala -> vnetja ušes (14.12.2004 8:26:42)

ta mesec je imel že tretjič vneta ušesa in pediater nas je poslal k otorinolaringologu-in me zanima če ima katera mamica izkušnje s tem in mi lahko opiše kaj vse se tam dogaja:zmeden:
že vnaprej hvala za odgovore:kuza:




Donja -> vnetja ušes (14.12.2004 9:20:43)

Mi smo imeli tudi pogosto vneta ušesa, samo nas niso poslali naprej, tako da ti zato ne morem pomagat. Glede opisa je tvoj mali star leto dni in meni so rekli, da imajo otroci pogosto vneta ušesa, vzrok pa je večino zamašen nos, kar hitro povzroči vnetje. Sčasoma pa se to neha. Jaz sem mojemu zaradi tega dala Bronchomunal in zdaj je že skoraj leto dni ok.
Sem pa sama bila ogromnokrat pri otorinolaringologu (tudi operirana) in ta pregled ni prijeten.




Anonimen -> vnetja ušes (14.12.2004 9:33:38)

Ja, prav Bronhomul sem hotela predlagat. Prav za take stvari naj bi to bilo. Meni je pediatrinja sicer rekla, da pri polovici otrok deluje 100-odstotno, pri polovici pa ne. Če je tako hudo, bi jaz poskusila.

Najbolje, da vaši pediatrinji rečete za recept. To je zdravilo, ki je kot nekakšno cepivo proti bakterijam in je priporočljivo za otroke, ki večkrat potrebujejo antibiotik. Jemlje se ga pa v obliki treh kur po 10 dni, mislim. Saj vam bo vse razložila.




mojcanaja -> vnetja ušes (14.12.2004 9:43:44)

Če imaš kje možnost dobiti sveže polhovo olje(pri kakem lovcu)saj 100 pomaga pa še naravno je.Dve kapljici toplega (ne vročega!)olja kapni v boleče uho in kmalu bo bolje. Pa tudi problemi z vnetimi ušesi bodo za vedno izginili! PREVERJENO! :metulj::sloncek:




Stran: [1]