|
RE: Učenje,diploma.....meša se mi 30.10.2007 9:24:13
|
|
|
|
dulcinea
|
bilo kdaj študirat. Razen morda ponoči, ampak jaz takrat spim. Nekaj izpitov je še šlo skozi, potem sem pa obupala ( bila sitna, preobremenjena ). Torej, ali ne bom dokončala faksa, ali pa ga bom kdaj, ko bosta otroka večja. IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 Jaz vem kako je to. Ful utrujajoče. Sem v službi po 8-9 ur pol pa 2-3x na teden predvanja od 16-19-20 ure. Dan sledi takole: vstanem 5,30 kavica, cartanje z očijem in vsklajevanje urnika med nama otroci 6,15 oblečem in hitro v vrtec, služba 7-15, potem šola če je ni pa hitro domov in po otroke, lahko kdo priskoči na pomoč, 16,30 kosilo in vrnitev očija iz službe, razne aktivnosti (pospravljanje, likanje, pranje,....) pa tud obisk lutkove predstave in šopinga po 20 uri pa tuširanje otrok, pravlice, skratka cartanje do onemoglosti,... do 21 ure otroci morajo zaspat, da se poigrava , potem ma učenje nekje do 24-1 ure. Pa bomo preživel Pa še razmišljam o 3 . Nora sem !!!! Aja še 2 izpita in diploma- vse sem naredila po rojstvu 2 ortoka Samo eni rabijo mal več spanca kot ti. Si pa dobra. Ti moram čestitat.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|