|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Luknjice v oblačilih
29.10.2007 21:21:42   
Muca83
Meni ni več nič jasno! Vsake toliko opazim kako novo luknjico v majici od mojega. In to samo v bombažnih majicah s kratkimi rokavi. In samo v njegovih. user posted image Luknjica se pojavi sredi blaga na trebuhu ali hrbtu in je premera cca 1 - 3 mm. Kakor katera. Ravno danes sem spet opazila dve v majici, ki jo je ene 4x oblekel. Groza!

Ima kakšna kako idejo kako bi lahko to nastalo? Sem sumila kaj v pralnem stroju, ampak potem bi bila tudi kdaj kaka moja majica preluknjana. Mogoče molj? Težko verjamem glede na to, da tukaj živiva eno leto, omara je tudi stara eno leto in se je to dogajalo tudi v prejšnjem stanovanju. user posted image user posted image

Za vsako idejo kako najti vzrok bom vesela! user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Luknjice v oblačilih
29.10.2007 21:30:45   
Putka
Nekvaliteten material? Včasih se to pri slabem bombažu naredi.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2007 21:38:36   
lex
meni se je to naredilo na eni majčki iz H&Ma in samo na enem rokavu, se mi zdi da je bil nekvaliteten material, čeprav je bila majčka zelo fina na otip (pa tako lepauser posted image  s TAKIM velikim avtom na hrbtuuser posted image , je bil moj fantek ful lalosten- žalosten)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2007 22:25:59   
Muca83
Nekvaliteten material močno dvomim, glede na to, da se je v roku recimo 18 mesecev to zgodilo vsaj na ene 5 majicah čisto različne debeline materiala in od različnih blagovnih znamk.

Še kakšna ideja?

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2007 22:26:34   
abj
Te luknjice zagotovo niso od molja. Enako sem tudi jaz že opazila. Pri majčkah na istem kupčku, pri kakšni nastanejo luknjice, pri drugih ne. Sigurno je napaka v materialu. Je pa res, da cenovni razred majčke tudi ne vpliva na te luknjice. Se zgodi kdaj tudi pri najboljši.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2007 7:03:30   
Anonimen
Jaz bi kar rekla, da morda so od molja. Mi smo bili 2 leti nazaj začasno v najemu, kjer sem na vsake toliko časa videla, kakšnega molja in smo na parih oblačilih videli kasneje luknnjice. Sem mislila, da gredo molji več ali manj samo na volno, pa očitno ne...največ luknnjic je bilo na bombažnih majčkah od user posted image  (rokav, trebušček) in to na dobrih materijalih (S'Oliver, Esprit), moževih volnenih hlačah. Potem tega nisem opazila nikoli več.

(odgovor članu abj)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2007 7:26:19   
Anonimen
ja js tut opazim te luknjice sem in tja. ampak ne tako pogosto kot ti praviš. pa tudi še nisem pogruntala od česa so

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2007 8:13:38   
KIKI****
sivko v omaro pa bo-lepo diši in kupi se v ličnih embalažah.
Jaz še moljev nisem imela, ampak vem, da sivka pomaga-poizkusite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2007 8:15:15   
solatja
po mojem mnenju so tudi molji. nič kaj te ne stane, če v omaro obesiš kako zadevo proti moljem ali pa kako dišečo sivkino vrečko pa boš potem videla. 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2007 10:14:49   
bamby
Morda pa se tvoj mož s trebuhom naslanja na kakšno tako stvar, da se naredijo luknjiceuser posted image . Morda so kakšni kovinski opiltki ali kaj podobnega? MOrda ima tako delo v kakšni industriji?

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2007 10:19:39   
Anonimen
MOgoče ima pa tvoj mož tak droben hobi, da majice luknja? Mislim no, samo mogoče, ne biti huda.

Drugače pa ne vem, od kaj bi bilo, jaz bi najprej na pralni stroj pomislila. Pa se bo slej ko prej tudi na tvoji majici zgodilo, sam ne daj bože, da na kakšni dobri. Moji mami je to enkrat delal stroj, pa ga je morala dat popraviti, pa ne vem, kaj je iblo narobe.

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.11.2007 13:23:17   
LoCa
sm mislna, da je moj fant edini. vedno se mu nrdijo luknjice na istem identičnem mestu, na vseh majicah s KRATIKIMI rokavi, neglede na kvaliteto materiala. pr meni pa je zglodana samo ena majica, sam vedno bolj, pa glih všeč mi je. in sm kupla uno anti molji pa zgleda da ne deluje, če so res molji krivi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.11.2007 16:19:27   
robinzon
Molji bombaža niti od daleč ne poduhajo. Sumim, da so tele majice preležane, stara roba in slaba kvaliteta. Me odnese nazaj  20 let in takrat se je vedelo kaj je kvaliteta. Danes pa je že vsa roba od kitajcev, pa naj bo gor prilimana ne vem kakšna znamka.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

na kakšen način radi varčujete
Spark

postopno klasično varčevanje z obrestno mero (31%)

naložbeno varčevanje v sklade (6%)

varčevanje kombinirano z življenjskim zavarovanjem (19%)

ne varčujem (44%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!