Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaka stran za uejanje okolice 29.10.2007 19:59:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
|
RE: kaka stran za uejanje okolice 29.10.2007 20:03:21
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Design landscape
|
|
|
|
RE: kaka stran za uejanje okolice 29.10.2007 20:06:30
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Hausgarten
|
|
|
|
RE: kaka stran za uejanje okolice 29.10.2007 20:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Še nekaj spletnih strani: Upam,da ti kaj koristi!
< Sporočilo je popravil aspirin -- 29.10.2007 20:12:01 >
|
|
|
|
RE: kaka stran za uejanje okolice 29.10.2007 20:23:50
|
|
|
|
ona
|
Jaz sem večkat take ideje laovila kar na nepremičninskih oglasih,kjer se prodajajo bajte in sem večkrat naletela na dobro idejo! saj se smešno sliši,ampak tisti,ki prodajajo hiše res vse poslikajo,da se čimveč vidi
|
|
|
|
RE: kaka stran za uejanje okolice 30.10.2007 7:33:56
|
|
|
|
orhideja75
|
ja bo res tako kot pravi ONA. tudi jaz včasih kakšno idejo za v stanovanju najdem med kakšnimi takšnimi nepremičninskimi oglasi. ljudje res poslikajo vse. največkrat tisto, kar je "najlepše".
|
|
RE: kaka stran za uejanje okolice 30.10.2007 8:10:26
|
|
|
|
fragola
|
Same lepe stvari!
|
|
|
|
RE: kaka stran za uejanje okolice 30.10.2007 8:14:39
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
V glavnem, ko bomo mi nekje pri urejanju okolice (prej pride še fasada), bom definitivno kombinirala ene lepe tlakavce in pesek. Pa potem taka malo odbita zasaditev. Pa absolutno grejo ven vsaj 3/4 sadnega drevja, ki je zasajeno okoli hiše. Ker ga nihče ne vzdržuje, potem imam pa samo neko dodatno delo
|
|
|
|
RE: kaka stran za uejanje okolice 1.11.2007 17:17:43
|
|
|
|
Gina
|
O, super, si bom shranila linke, zanimivi so. Sama kupujem vse možne revije na to temo, najbolj mi je še vedno všeč Moj mali svet. Obstaja pa knjiga Angleškega kraljevega hortikulturnega združenja: Enciklopedija vrtnarjenja. Meni je ful dobra. Boljša kot kup drugih, ki sem jih uspela spoznat. Notri piše ogromno uporabnih reči. Posvečena pa je tako oblikovanju vrta, kot izbiri rastlin, razloži vse o vzpenjalkah, grmovnicah, trajnicah, vrtnicah, okrasnem drevju, čebulicah, trati, skalnjakih...pa o vzdrževajnu takih reči, težavah z rastlinami. Zelenjavnega in sadnega vrta se tudi dotakne. No, to knjigo sem imela toliko časa sposojeno in ves čas sem jo brala (ima 650 strani ), da sem si jo na koncu kljub hudi ceni kupila. Samo če bi ti imela npr. zgolj grmovnice, potem jo je brez veze kupovat. Jaz sem malo fanatična, kar se vrta tiče, vrt je moja najhujša zasvojenost.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?