Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po čem je vaše malčke najbolj zvijalo? 29.10.2007 14:09:02
|
|
|
|
Mikica
|
Našega je zvijalo samo po pečenih paprikah (ki jih imam naskončno rada). Tisto poletje jih pač nisem jedla .
|
|
|
|
RE: Po čem je vaše malčke najbolj zvijalo? 29.10.2007 14:26:42
|
|
|
|
simona76
|
Moje ni ravno zvijalo. Po paradižniku in papriki je dobila drisko, od začetka pa jo je malo zvijalo po pašteti, ki jo imam zelo rada, agrumov pa še zdaj ne jem. Od začetka nisem jedla kar vse po vrsti, ampak sem se pazila, zdaj (5m) pa jem že skoraj vse. Imamo srečo, da ni tako zelo občutljiva .
|
|
|
|
RE: Po čem je vaše malčke najbolj zvijalo? 29.10.2007 15:03:20
|
|
|
|
jinksy
|
Iz mojih izkušenj trenutno, ki jih imam pri svojem otroku ti lahko rečem, da hrana igra sicer neko vlogo, ampak ne bistvene, če je otrok podvržen krčem in zvijanju ga bo zvijalo te pa lahko ti še ne vem kako paziš. Res ni treba ravno jesti stvari, ki napenjajo tud tebe, ampak drugače pa jaz nič posebej ne pazim. So mi tud govorili kako kostanji napenjajo, pa sem jih jedla in lahko rečem. da je ni nič bolj zvijalo kot normalno.
|
|
|
|
RE: Po čem je vaše malčke najbolj zvijalo? 29.10.2007 15:09:30
|
|
|
|
travica
|
po mleku ful - sicer je res, da sem ga spila 0,5 l. pa ko sem jedla hruške. ko sem pila 100% pomaramčni sok pa je dobila pikice po trebuščku Vse ostalo pa jem popolnoma normalno (morem, da se navadi na okuse, ki jo čakajo v prihodnje)
|
|
|
|
RE: Po čem je vaše malčke najbolj zvijalo? 30.10.2007 8:40:00
|
|
|
|
Pinkyca
|
Koliko je stara ? Ker tam do 2-3M vse nekaj napenja in zvija ker se jim prebavni sistem postavlja in navaja na novo situacijo. Zato ne vem če hrana sploh kaj vpliva - kasneje mislim. Do 2m smo pazili ker so tvoje naštete zadeve res stvari še poslabšale ampak zdaj pa jem vse po spisku. Ker njegova prebava z mojo nima neke zveze - imam lahko jaz drisko pa jo on ne bo imel ali obratno. Začetki so pa res malo bolj občutljivi za oba - vsaj jaz pri sebi tako ugotavljam.
|
|
|
|
RE: Po čem je vaše malčke najbolj zvijalo? 1.11.2007 20:31:54
|
|
|
|
*misek*
|
Ja, tole je lahko neskončna debata, nekatere lahko jejo vse, druge pa skoraj nič. No, jaz sem med slednjimi. Morda bo bolje, če napišem kaj sem lahko jedla in ne kaj vse ne . Lahko: sojine jogurte (le gladke, brez koščkov sadja) in sojine napitke, ovsene kosmiče, corn flakes, kruh, pečeno meso, makarone na drobtinicah, polento in riž. Od sadja pa le banana in zadnje čase melona. Pa baziliko ali origano in sojino omako sem vsepovsod dodajala. Prepovadano pa je še vedno: VSI mlečni izdelki, sveža zelenjava. Menda se je predvsem treba izogibati: paradižniku, papriki, bučkam, krompirju in jajčevcem.... No, vsaj tako je pri nas.
|
|
|
|
RE: Po čem je vaše malčke najbolj zvijalo? 1.11.2007 21:03:01
|
|
|
|
*misek*
|
pazi, banana večino ljudi zapira. mene ne in tudi našemu mišku ne škodi.
|
|
|
|
RE: Po čem je vaše malčke najbolj zvijalo? 1.11.2007 21:31:47
|
|
|
|
Putka
|
Po gobah! Oziroma juhi. Pa vse, kar odrasle napenja (stročnice, pikantno...)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?