|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj povedati za nosečnost?
29.10.2007 13:29:52   
rokapi
Punce, zanima me kda ste povedale, da ste noseče svojim prijateljem in sorodnikom in kdaj ste povedale šefu v službi? V knjigah "priporočajo" nekako po 12.tednu. Imam rizično nosečnost z dvojčki po IVF (11.teden) in zaenkrat z možem še nisva povedala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj povedati za nosečnost?
29.10.2007 13:34:48   
Taula
Jaz sem v 12 tednu in sem povedala ožjim sorodnikom (bratje, starši) V službi sem povedala zaradi bolniške, drugače še ne bi. Ostali ne vedo...bodo izvedeli nekako do 16 tedna. Če ne prej, ko vidijo trebuh.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2007 13:35:00   
srecna_zvezda
pozdravljena rokapi!

Midva sva pri najini prvi bebici povedala starsem kar takoj po opravljenem testu in obisku pri G. Nikomur drugemu pa nisva hotela povedati dokler ne bi minilo ''rizicno obdobje'' se pravi do 12. tedna. Nisva zelela v primeru da se kaj zgodi nikomur na novo razlagati, da najine strucke se nekaj casa ne bo. Izkazalo se je, da je bila ta poteza kar pravilna. Kmalu sem imela abrazijo in je bila bolecina prehuda, da bi se spopadala se s prijatelji in sorodniki, ce bi jim bila povedala za svojo nosecnost.
Upam da sem kaj pomagala. Pa lepo in zdravo nosecnost ti zelim!
Lp

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2007 14:08:19   
Naty*
Midva sva bla tud prve nosečnosti tolk vesela, da sva vsem povedala. In žal smo na drugem pregledu videli samo prazno GV in sledila je abrazija. Takrat sva rekla, da naslednjič nikomur ne poveva do nuhalne svetline (ki jo imam drug teden v ponedeljek user posted image ) in če ne bi bla js taka čveka, bi verjetno tko tud blo...

Midva navsezadnje nisva zdržala, sva pa počakala do prvega pregleda, ko se je videl srček.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2007 14:19:33   
fragola
Jaz sem sedaj v sedmem tednu, povedala sem itak staršem in prijateljici, ki je na RR in še dvema dobrima prijateljicama. Drugim pa po nuhalni! (seveda če bom zdržala)user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2007 14:37:11   
varci
Jaz sem prvič povedala družini in ožjim prijateljem nekje po 14 dneh od testa, ker sem bila tako vesela, da bi najraje videla, da izve cel svet. Žal se je moje veselje končalo 9. teden z odmrtjem polda in abrazijo.
Z dragim sva se tako odločila, da naslednjič ne poveva nikomur do prvega pregleda, potem pa bova videla koliko časa bova zdržala.

Veliko sreče user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2007 14:41:16   
TinaUros
Jaz sem pri prvi čakala do potrditve G...pa je pol na žalost kmal pršlo do ss. Sem pa zato pri drugi takoj ko sm zagledlauser posted image , povedla vsem najbljižim. Danes sem v 38 tednuuser posted image

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2007 15:22:48   
Anonimen
 Ja madona! Zakaj se vedno bere zgodbe o spontanem splavu ali abraziji?????
To ni nikakršna spodbuda.

Rokapi, povej ljudem ko boš čutila da je čas, nič prej in nič kasneje.

(odgovor članu TinaUros)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2007 15:36:38   
Taula
Ja madona! Zakaj se vedno bere zgodbe o spontanem splavu ali abraziji?????
To ni nikakršna spodbuda.

Lubica to je žal kruta realnost na katero nimaš vpliva, zgodi se lahko vsaki od nas.user posted image

Drugače je pa to dober nasvet...

Rokapi, povej ljudem ko boš čutila da je čas, nič prej in nič kasneje.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2007 16:57:03   
Naja30
Ko sem bila 1.user posted image  sva povedala po 1.pregledu vsem. Pa se je žal končalo v 10t z odmrtjem ploda. Tako da drugič sma počakala do NS in potem povedala (razen staršem sva prej). Tokrat pa sva počakala spet do 1.pregleda, ki sem ga imela kar pozno, NS pa sledi še ta teden. No in novica se že širi user posted image

Povejta, ko bosta čutila, da je čas za to.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2007 16:57:46   
Anonimen
Glede na naravo dela in mojega življenja takoj user posted image  user posted image

(odgovor članu rokapi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2007 19:00:08   
StBarbara
Takoj, ko sem opravila test user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.10.2007 19:32:20   
glen
1. staršen takoj po opravljenem testu, ostalim po 12 tednu.
2. staršem    ---------------II--------------,v službi v 7 tednu,zaradi bolniške,pol pa žal itak vsi kmalu zvejo

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.10.2007 21:35:41   
sončnica13
Sestri dvojčici in 2-ma prijateljicama takoj, ko sem zvedla, staršem in ostalim sestram po 12-em tednu (po pregledu), v službi, ko so mi dali delo katerega zaradi user posted image nisem smela opravljat-približno po 20-em tednu

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.10.2007 22:11:07   
pravljica
prvič vsem nekje po 12. tednu

drugič pa prej, ker sem šla v bolniško, lažem pa ne user posted image  ampak, če ne bi bila v bolniški, še lep čas ne bi povedala, ker sem en čuden človek, ki ima rad skrivnosti, kakšno stvar čisto in samo zase - no, saj potem je bil pa to spol otročka, za katerega sva do konca vedela samo midva user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.10.2007 7:38:05   
severnica77
Staršem takoj po opravljenem testu in nekaj kolegicam, v službi pa po 12 tednu.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.10.2007 10:16:12   
Isabellabina
Živjo,jaz sem ravno stopila v 18-teden pa vejo samo moj mož in pa tašča in tast.Bova pa morala kar kmalu povedati še vsem ostalim saj se trebušček vztrajno veča.

Odločita pa se sama ,ko vama bo najbolj prav in ko mine tisto rizično obdobje.

Pa lep pozdravuser posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.10.2007 11:47:16   
tweetek
Midva sva povedala mamicam (moji in njegovi) ene 2 tedna po testu, atom, bratcem ter dedkom in babicam pa po prvem pregledu. Jaz sem povedala pa 3 naj prijateljicam in on 1 prijatelju malo potem ko sva povedala mamam. Širše sorodstvo in znanci pa ne bojo zvedli do NS.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?