Rimski lonec - Römertopf (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Šoni -> Rimski lonec - Römertopf (29.10.2007 11:18:03)

Pozdravljene,

že dalj časa me muči nakup rimskega lonca in sicer znamke Römertopf. Na netu sem zasledila v kateri  trgovini oglašujejo ravno to znamko. In ko končno najdem trgovino (Dom interier v BTC-ju), mi povejo, da jih nimajo več ker grejo iz prodaje, ker da ni interesa, da pa so bili pred kratkim v akciji in je vse šlo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]...

Sedaj me pa zanima, če katera rimski lonec mogoče ima in ve kje bi ga lahko še drugje kupila?? Razmišljam tudi o nakupu preko e-Bay-ain me zanima če ima mogoče katera izkušnje z nakupovanjem preko spletne trgovine in katere so preverjene. Čeprav mi ta ideja ni ravno všeč, ker bi lonec rada v živo videla, je namreč več oblik in velikosti.

Hvala in lep pozdrav,

Šoni

robinzon -> RE: Rimski lonec - Römertopf (29.10.2007 20:10:22)

Nisem 100%, zdi se mi, da sem ga videla v Mullerju. Ga je pa težko dobit, običajno imajo take, ki so glazirani od znotraj, to pa seveda ni več to.

Šoni -> RE: Rimski lonec - Römertopf (3.11.2007 22:00:40)

Ja v Mellerju sem že gledala naokrog, pa ga nisem našla.. Res pa je, da sem ga iskala v Mueller centru v BTC-ju. Bom še enkrat pogledala, hvala, mogoče sem ga pa spregledala. Ja, je pa res, da če je znotraj glaziran to ni več isto.

LP, Šoni

Stran: [1]