vodni park bohinj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bebica -> vodni park bohinj (13.12.2004 17:39:20)

zanima me, če je katera že bila in kako je. Po tel. so mi rekli, da ima voda 30 st. Zdi se mi malo, ampak dosti več pa tudi drugje nimajo.
Bazen v KR pa za nas odpade, saj naš ati ne mara kopalk. Baje se tam ne smeš kopati v kratkih hlačah - kopalkah. :zmeden:
lp :rozica:

_Arwen_ -> vodni park bohinj (13.12.2004 17:45:18)

Bili, 5krat se mi zdi do sedaj...Voda je...ja, kar mrzla...niso to toplice. Meni osebno, no ne meni ampak za mojega malega, je bila debela ura namakanja in plavanja kar dosti...tako da smo vzeli tisto 3urno karto... Drugače pa je luštno, še posebej med tednom ko ni nobene gužve. Moj dragi se je kopal v kratkih hlačah-kopalkah...nisem še slišala, da bi moral biti v kopalkah? On jih sploh ne uporablja...

Primoza -> vodni park bohinj (13.12.2004 18:06:46)

Vodni park Bohinj nam je všeč. posebno ker je mikavno urejen. Voda je povprečno topla, vendar čista.

Imajo zanimivo plezalno steno urejeno prav za malčke, naša, takrat 3 l, jo ima prav rada.

Priporočam obisk med delavniki - takrat ni gneče.

nita -> vodni park bohinj (13.12.2004 18:36:25)

Bili v začetku junija (ravno so ga odprli) in smo bili navdušeni. Zelo lepo in čisto. 3-urna karta pa je res čisto dovolj. Vsaj za nas.

L.P. Anita

Anonimen -> vodni park bohinj (14.12.2004 9:18:02)

Tudi mi smo bili že poleti in nam je bilo zelo všeč. Otroški bazenčki so mislim da tri majčkeni, med seboj povezani z "rovi", tako da se voda preliva iz enega v drugega, prav fletno. Pa igrače (žoge) so notri in stolčki okoli bazena, pa take lupinice stolčki, da se lahko otrok notri skrije. Bom danes zvečer slike poskenirala (takrat še nismo imeli digitalca) in si boš lahko pogledala. Naš otrok je bil takrat star dobri dve leti in ga dve uri nismo spravili iz vode. Voda je ravno toliko topla, da če si v bazenu, te čisto nič ne zebe. Jaz sem pri miru ležala v otroškem bazenu kar nekaj časa, pa me ni nič zeblo.

Stran: [1]