Anonimen -> Numerologija (13.12.2004 20:52:10)
|
Ko sem bila stara 15 let, sem bila blazno vržena v numerologijo. Ker je moje ime in priimek totalno mimo kombinacija, bi si ju morala spreminjat, da bi bila srečna. Toda - povejte mi, ali so res številke tiste, ki nas delajo srečne? Ali res potrebujemo neko vedo, ki nam bo povedala, ali bo naše življenje lepo? In sploh - kako lahko številke iz imena in priimka vplivajo na nas? Imam sodelavko, ki si je spremenila svoje ime in priimek, da bi bila srečnejša, toda po resnici povedano - ostala je ista koklja. Njena nesreča se zato ni spremenila v srečo, pa naj praznuje svoj rojstni dan prej ali kasneje. Ne vem, koliko same verjamete v to, ampak... to je isto kot horoskopi, ki sem jih pisala kot najstnica, da bi si prislužila nekaj denarja. Še to me vprašajte, kako sem ga pisala. Enostavno: za vsako znamenje sem imela svojega človeka. Če je bil tisti, ki je po horoskopu recimo bik, do mene žaljiv in nesramen, so pač biki imeli slab horoskop. Aha, še to - pisala sem ga za eno znano najstniško revijo, ki jo danes bere veliko najstnic. Ne bom povedala imena, da ne bo zvenelo kot reklama.
|
|
|
|