Numerologija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

leah -> Numerologija (13.12.2004 16:28:08)

Včeraj sem gledala oddajo Tistega lepega popoldneva, kjer so med drugim govorili tudi o numerologiji in imenih, pa me zanima,če se katera od vas kaj spozna na te stvari oz ve kam naj pogledam, se obrnem,če bi rada izvedela svoje numerološko število imena?

.ču -> Numerologija (13.12.2004 16:33:05)

Oj!
Ena od možnosti je knjiga avtorice Nace Jermanj NUMEROLOGIJA Števila ustvarjajo harmonijo.

Mogoče ostale poznajo še kako drugo literaturo,ker jo je s tega področja kar precej!

LP:sloncek:

Pupica -> Numerologija (13.12.2004 16:40:06)

http://www.mtrcek.homeip.net/numerologija/

LP

:sloncek:

Pupica -> Numerologija (13.12.2004 16:41:06)

http://www.lunin.net/ tuki je pa dober horoskop:)-

niki5 -> Numerologija (13.12.2004 16:48:59)

Pupica imaš novo slikico :love::love: full je luštkana

Pupica -> Numerologija (13.12.2004 19:50:54)

o niki5...si bila že med pogrešanimi:)-
hvala,hvla,na tej slikici pa naša princeska tako odrasla zgleda:)-sm mogla dat,zej k samo na 3 mesece menjajo slikice:(

Anonimen -> Numerologija (13.12.2004 20:52:10)

Ko sem bila stara 15 let, sem bila blazno vržena v numerologijo. Ker je moje ime in priimek totalno mimo kombinacija, bi si ju morala spreminjat, da bi bila srečna. Toda - povejte mi, ali so res številke tiste, ki nas delajo srečne? Ali res potrebujemo neko vedo, ki nam bo povedala, ali bo naše življenje lepo? In sploh - kako lahko številke iz imena in priimka vplivajo na nas? Imam sodelavko, ki si je spremenila svoje ime in priimek, da bi bila srečnejša, toda po resnici povedano - ostala je ista koklja. Njena nesreča se zato ni spremenila v srečo, pa naj praznuje svoj rojstni dan prej ali kasneje.

Ne vem, koliko same verjamete v to, ampak... to je isto kot horoskopi, ki sem jih pisala kot najstnica, da bi si prislužila nekaj denarja. Še to me vprašajte, kako sem ga pisala. Enostavno: za vsako znamenje sem imela svojega človeka. Če je bil tisti, ki je po horoskopu recimo bik, do mene žaljiv in nesramen, so pač biki imeli slab horoskop.

Aha, še to - pisala sem ga za eno znano najstniško revijo, ki jo danes bere veliko najstnic. Ne bom povedala imena, da ne bo zvenelo kot reklama.

mehurčica -> Numerologija (13.12.2004 21:07:22)

Eh, jaz sem si v eni knjigi zračunala mojo številko in kaj mi piše. Ostalo pa se mi zdi res bolj kot kak horoskop. Življenje je takšno, kakršega si narediš sam. Niti nočem vedet kaj točno bi mi napovedale številke mojega imena.

:miska:

lidia -> Numerologija (14.12.2004 8:32:39)

jaz moram priznati, da verjamem v značilnosti človeka glede na njegovo astrološko znamenje in na to, kaj je v podznaku,ker tisto bojda dostkrat lahko prevlada. Se že dolgo spravljam zraven, da bi si to razčistila, če se katera s tem ukvarja, bi me zelo zanimalo kako se je lotila.

:nosecka::kava::modri:

mehurčica -> Numerologija (14.12.2004 10:53:21)

Lidia, meni je ena prijateljica zračunala, potem mi je pa še na enem srečanju en astrolog enako rekel, že ko me je samo videl in se pogovarjal z mano 5 minut.:zmeden: Po horoskopu sem levinja, v luni pa riba. In morem povedat, da prevladuje riba.

Stran: [1]