Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: debel lulček pri lulanju 12.11.2007 12:25:06
|
|
|
|
nerka
|
yivijo, a te lahk vprasam kje ga bos dala obrezat in koliko bo star? moj je zdaj 5,5 mesecev in bi ga tudi rada dala obrezat, pa sm slislala govorice, da tu v novem mestu to ne pocnejo dokler ni otrok starejsi(2-3 leta). da ga uspavajo... ker tako majhnih dojenckov nocejo. lp
|
|
|
|
RE: debel lulček pri lulanju 12.11.2007 12:42:40
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska2004 Oj, mene pa zanima, če je lulček vašega fantiča tudi full debel, kadar lula? Pri našem je, pa ne vem a je to normalno, ali je to zato, ker ima bolj majhno luknjico, pa bo potem, ko bo obrezan (naročeni smo za marec 2009), drugače. Sicer pa smo stari 1 leto. hvala in lp to pomeni, da bo takrat star nekje 2 leti pa pol
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?