* Mateja * -> RE: pucanje (1.11.2007 0:12:41)
|
Moja mama je tudi obsedenka s čistočo. KO sva bila z bratom še majhna je bilo skoz vse zglancano in tudi midva sva bila nučena da nisva smetila in mazala vsepovsod. To ni bilo nič narobe. Sam ko jo vidiš, da pride iz službe, najprej poje kosilo in pol že teka z metlo okol, nato briše na mokro, pol puca omare, pol nori da imamo vse usrano, da se nič ne ahtamo, da kakšna packa in neroda sem jaz in sem ženska, da se tamali nič ne ahta,.... Obsedena je, sam ji ne moremo dopovedat, da sama sebi škodi, ker včasih res pretirava. Sej jaz imam tud rada, da je počiščeno in vse na svojem mestu, sam pri majhnem otroku, psu z dolgo dlako, 4 odraslih in enemu pubertetniku to res ne gre kar tako. Dve bi v naši hiši lahko samo kuhale in pospravlale huhno, ena bi lahko samo likala, in ene 3 ženske bi lahko dan za dnem drsale in pucale za nami. Sizifovo delo!!! NIma smisla tok drsat, en red in čistoča mora bit, še posebej ko imaš otroka, ko se vali po tleh in se plazi, pa je hrano od potleh, sam vse v mejah normale. Priznam da imam rada čisto, sam časovno mi pa ne znese, da bom mela tako čisto kot si moja mama, sostanovalka, želi!!
|
|
|
|