Poznate - Z ladjo po Božička (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Lenny -> Poznate - Z ladjo po Božička (13.12.2004 14:11:07)

Dobila sem informacijo o eni zelo lušktkani zadevi, pa me zanima, če katera že pozna. Baje je bilo lani prvič organizirano. Prepisujem:
" Z ladjo po Božička v Ledeno deželo
Pridružite se nam na pravljično potovanje. Med vožnjo po bohinjskem jezeru bomo postali glasbeniki v čisto pravem orkestru in po zjčkovih notah zaigrali tudi božično pesem ..... "
Program izgleda tako, da otroke s starši v Ribčevem lazu vkrcajo na okrašeno ladjico, ki potem pluje do Ukanca,kjer je Ledena dežela in kjer jih čaka Božiček na saneh. Ta se pridruži otrokom na ladji in skupaj se vračajo nazaj v Ribčev laz.
Meni so se kar oči zasvetile, karte sem že rezervirala, vseeno pa me zanima, če katera stvar pozna v praksi, da se ne bi kar tako vozili iz Maribora v Bohinj.
Lp

mammika -> Poznate - Z ladjo po Božička (13.12.2004 14:28:40)

Jaz ne poznam sem prvič zdaj slišala za to...Dej Lenny mal povej kam je treba poklicat pa po karte it??Pa kolk stanejo?? Pa kdaj je to????
Mi bi tud šli, sej alvin je že dosti star za take zadevce........?
LP:sloncek:

Lenny -> Poznate - Z ladjo po Božička (13.12.2004 14:32:29)

Ojla!
Upam, da me ne bodo zadavili zaradi reklame :)-

Informacije dobiš na naslednjem naslovu:
Agencija Bomba, Topolnik Elizabeta
tel. 04-531-54-13 GSM 051-412-686 e-mail: lisa-bomba@s5.net

Cena: 1.600,00 SIT po osebi, oziroma 4.200,00 SIT družinska karta
Trajanje programa: 1 ura, v času od 22.12. do 28.12. od 11.30 do 17.30

Če mi javiš tvoj mail, ti pošljem njihov program.
Lp

_Arwen_ -> Poznate - Z ladjo po Božička (13.12.2004 14:34:45)

http://www.bohinj.com/@print/?printPage=news&newsID=348

ali pa poglej tu...

Lenny -> Poznate - Z ladjo po Božička (13.12.2004 14:38:25)

:zmeden: :zmeden: :zmeden: To pa ni enako, kot so meni iz "Bombe" poslali :zmeden: :zmeden: :zmeden:

_Arwen_ -> Poznate - Z ladjo po Božička (13.12.2004 14:53:20)

Čudno ane?:) to sem tudi jaz ugotovila:)

Anonimen -> Poznate - Z ladjo po Božička (13.12.2004 14:57:17)

To je pa super, Lenny. Pa če ne boste še preveč utrujeni, pojdite še v vodni park Bohinj, tam je res super bazen za otroke. Taki trije majhni, ki se prelivajo eden v drugega, pa igračke so notri - no, žoge, pa tisti plastični stolčki - lupinice so okrog bazena - za skrivat ipd. Pa tolpa voda. Res je fino. Če boste šli že tako daleč... samo boste verjetno imeli dovolj za en dan, a ne?

Lenny -> Poznate - Z ladjo po Božička (13.12.2004 15:02:13)

:) Splišni, drži mi pesti! Če bodo znanci imeli kakšno prosto sobico še za nas, ostanemo dva dni, pa bo tudi za kopanje čas. Vodnega parka še nismo preizkusili. Drugače pa bo "samo" obisk pa Božiček in nazaj na Štajersko :)

india -> Poznate - Z ladjo po Božička (13.12.2004 15:29:18)

Lenny.........kravce?????
Sorry, sem morala napisat, mi ni dalo mir,kopat se pa le pojdite, je res fuuuul dobro!!

Lenny -> Poznate - Z ladjo po Božička (14.12.2004 7:52:39)

:)- :)- :)- ... ti, ti, ti Miška!!!! Jah, ampak zdaj so kravce lepo v štalcah, ko je mrzlo, tako da ne bom nobene na poti na gmajno srečala .... :)- :)- :)-

Stran: [1]