Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko prebiram te teme.... 29.10.2007 20:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz sem ful vesela, da vidim srečne ljudi... res... jst tud.. sam kaj ko jih ne vidim... Ocitno so sam na forumih.. A tukaj smo videti srečni?
|
|
|
|
RE: ko prebiram te teme.... 29.10.2007 20:25:44
|
|
|
|
tajtaja
|
Ej, rija, ni panike. Če ti je pralni stroj crknu, moj dragi jih ima kolikor hočeš v štacuni. Dež je ponehal, pa tudi čarovnice so pobegnile. Ja, imaš spet kar nekaj razlogov za srečo .
|
|
RE: ko prebiram te teme.... 29.10.2007 20:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz sem ful vesela, da vidim srečne ljudi... res... jst tud.. sam kaj ko jih ne vidim... Ocitno so sam na forumih.. A tukaj smo videti srečni? Ti ne glih prevec... sam ostali se neki hvaljo..
|
|
|
|
RE: ko prebiram te teme.... 29.10.2007 20:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti ne glih prevec... sam ostali se neki hvaljo.. A se je treba hvalit, ko si srečen ? A ni dovolj že to, da srečen si? Samo tisto stanje, tisti trenutek?
|
|
|
|
RE: ko prebiram te teme.... 29.10.2007 20:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Ti ne glih prevec... sam ostali se neki hvaljo.. A se je treba hvalit, ko si srečen ? A ni dovolj že to, da srečen si? Samo tisto stanje, tisti trenutek? Ocitno ne.. drugace te teme ne bi bilo.. Mogoce pa se preprosto prepricas, da si srecen.. in to je to.. Sicer ORNK!!!!!!!!!!!!!!!!! nafarbas samga sebe.. ampak.. kaj potem? Ce si dovolj prepricljiv.. in dovolj verjames.. in noces videt levo in desno.. si verjetno srecen.. Mičko.. misliš., da bi delovalo???
|
|
|
|
RE: ko prebiram te teme.... 29.10.2007 20:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ti ne glih prevec... sam ostali se neki hvaljo.. Fasada.... Uuuu zdej bo pa kruto.. :)))))))
|
|
|
|
RE: ko prebiram te teme.... 29.10.2007 20:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Ti ne glih prevec... sam ostali se neki hvaljo.. A se je treba hvalit, ko si srečen ? A ni dovolj že to, da srečen si? Samo tisto stanje, tisti trenutek? Ocitno ne.. drugace te teme ne bi bilo.. Mogoce pa se preprosto prepricas, da si srecen.. in to je to.. Sicer ORNK!!!!!!!!!!!!!!!!! nafarbas samga sebe.. ampak.. kaj potem? Ce si dovolj prepricljiv.. in dovolj verjames.. in noces videt levo in desno.. si verjetno srecen.. Mičko.. misliš., da bi delovalo??? halooo in zakaj bi se mogu nekdo prepricevat, da je srecen...kaj pa ce preprosto je
|
|
|
|
RE: ko prebiram te teme.... 29.10.2007 20:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Ti ne glih prevec... sam ostali se neki hvaljo.. A se je treba hvalit, ko si srečen ? A ni dovolj že to, da srečen si? Samo tisto stanje, tisti trenutek? Ocitno ne.. drugace te teme ne bi bilo.. Mogoce pa se preprosto prepricas, da si srecen.. in to je to.. Sicer ORNK!!!!!!!!!!!!!!!!! nafarbas samga sebe.. ampak.. kaj potem? Ce si dovolj prepricljiv.. in dovolj verjames.. in noces videt levo in desno.. si verjetno srecen.. Mičko.. misliš., da bi delovalo??? halooo in zakaj bi se mogu nekdo prepricevat, da je srecen...kaj pa ce preprosto je Potem pa pac JE..
|
|
|
|
RE: ko prebiram te teme.... 29.10.2007 20:42:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Mogoce pa se preprosto prepricas, da si srecen.. in to je to.. Sicer ORNK!!!!!!!!!!!!!!!!! nafarbas samga sebe.. ampak.. kaj potem? Ce si dovolj prepricljiv.. in dovolj verjames.. in noces videt levo in desno.. si verjetno srecen.. Mičko.. misliš., da bi delovalo??? Hm...spet ne vem.Danes tako malo vem. Sem bila pa nekaj sekund srečna :). Potem gre življenje naprej. Da bi se prepričevala? Mogoče tudi. Mogoče poskusim jutri. Ne bom pametna na zalogo :). Jutri testiram srečen dan.
|
|
|
|
RE: ko prebiram te teme.... 1.11.2007 20:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ok, no, nisem srečna! A ste zdaj srečni?
|
|
|
dojencekv3sn4Z dojenckom na letalo!?da (
54%)
ne (
46%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!