|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah me je!
28.10.2007 14:02:50   
Anonimen
nadaljevanja te romance.....no da vam zaupam mojo nevarno romanco....
s partnerjem sva skupaj dobrih 7 let in imama otročka.....se dokaj razumema in občasno skregava kar me včasih prizadedne saj sem zelo občutljiv človek za te zadeve....pred pol leta sem začela hodit v službo in spoznala moškega ki me nenormalno privlači in mi izkazuje ljubezen katera me zelo privlači....povedala sem mu da sem človek ki ne maram varanja in sem zvesta....vendar sem mu padala v objem.....zaljubila sem se vanj...nenormalno.....velikokrat se dobiva se pogovarjava objmama....vendar se še nisva spustila v spolnost....to si sicer želim ampak bojim...kaj lahko sledi temu....v nič me ne sili....doma ostajam ista .....posvečam se družini,partnerju....kaj naj storim...kaj me čaka....a naj prekinem.....mu lahko zaupam....kaj sem ....joj to me mori.....ker mi je res všeč, user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah me je!
28.10.2007 14:07:29   
Magi*
ja to boš morala pa sama ugotovit, nihče od nas se ne more odločiti namesto tebe. niti te ne moremo obsojati, ker nismo v tvoji koži. in lahko se zgodi komurkoli, da se zaljubi v drugega... tudi našim partnerjem...

lahko to samo v stilu nivess povem, da "posle ****nja nema kajanja". to ziher velja. zdaj se pa odloči s kakšno odločitvijo boš kasneje lahko živela.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2007 14:11:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

....kaj naj storim...

Ne vem jaz.. kaksna je tvoja pot.. To bos pac morala sama ugotovit.. in potem naredi v skladu s to potjo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2007 14:13:06   
Anonimen
. zdaj se pa odloči s kakšno odločitvijo boš kasneje lahko živela.

Pa tudi s kakšno odločitvijo NE bo mogla živet.

Kaj pa vem, jaz bi se prepustila strastem. Ampak samo zato, ker jih znam kontrolirat in jih znam prekinit v trenutku.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2007 14:19:37   
Anonimen
Joj, kot bi brala sebe. Točno to se tudi meni dogaja. In točno to se tudi jaz sprašujem, kam vse skupaj pelje, kako naj ravnam in kako se bo izteklo. Je pa vmes otrok in ravno to me boli..user posted image Sem pa poročena in oba skupaj sva zadolžena za 10 let, tako da je vse skupaj še težje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2007 14:25:32   
Anonimen
....doma ostajam ista .....

Kako ti pa to uspe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2007 14:28:11   
Anonimen
midva sicer nisva poročena....če se razve v službi kaj bom potem izpadla,kaj si bodo mislili o meni...a mu lahko zaupam ..čeprav mi trdi da me nima biti česa strah....
ja nivess prepustila bi se strastem,tudi jaz se jim prepuščam ampak kaj če bo res strastno in jih potem ne bom mogla prekinit...nisem tak človek ker se mi moj res smili in ga imam rada ampak očitno ga ne ljubim dovolj da bi lahko bila zvesta vse življenje....joj znorela bom user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2007 14:31:15   
Anonimen
mič rr nevem kako mi to uspe...sicer je moj reku da sem se spremenila vendar ne nevem kaj....ostajam ista zaradi otroka in tega ker vem da ga jutri spet vidim .....kako dolgo mi bo pa uspelo pa ne vemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2007 14:33:26   
Anonimen
anonimna ....ti ko pišeš kot da bi brala sebe ,daj povej mi kako dolgo že traja to med vama,kako to izpeljeta,a ni še nobeden izvedel....je kruto aneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2007 14:34:03   
Anonimen
...sicer je moj reku da sem se spremenila vendar ne nevem kaj....ostajam ista zaradi otroka

Potem nisi ista. Bodi odkrita do sebe, lažje ti bo.

Zaradi otrok? Napačen izgovor. Ne naslanjaj se na otroka, medvedjo uslugo mu delaš. Prav je, da ga upoštevaš, a ne reci, da zaradi njega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.10.2007 14:37:11   
Anonimen
in ga imam rada ampak očitno ga ne ljubim dovolj da bi lahko bila zvesta vse življenje....joj znorela bom user posted image user posted image

Zelo ocitno ja.. A si vedela, da ce ljubis, je kaj taksnega nemogoce??

ne bos znorela.. nc se bat.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.10.2007 14:38:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

...sicer je moj reku da sem se spremenila vendar ne nevem kaj....ostajam ista zaradi otroka

Potem nisi ista. Bodi odkrita do sebe, lažje ti bo.

Zaradi otrok? Napačen izgovor. Ne naslanjaj se na otroka, medvedjo uslugo mu delaš. Prav je, da ga upoštevaš, a ne reci, da zaradi njega.

Tale Mičko je pa kr pametna punca.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.10.2007 14:39:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Kaj pa vem, jaz bi se prepustila strastem. Ampak samo zato, ker jih znam kontrolirat in jih znam prekinit v trenutku.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

.... potem pa svizec.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.10.2007 14:42:21   
Anonimen
a tvoj "lover" je pa frei? Mislim, to da nima družine, žene in to? Bi ta tvoj lover postal tvoj parter z vsemi obveznostmi, ki  jih zahteva družinsko življenje? Bi razumel, da je pred njim na prvem mestu tvoj otrok?  Kako pa se doma počutiš ob svojem možu? Ga imaš sploh še rada? Ga vidiš v svoji prihodnosti? Ker če je odgovor pritrdilen, ti svetujem le to, da se pošteno pogovorita, ker punca, mislim da tebi manjka samo nekaj pozornosti in nežnosti. Saj vem kako paše "pobegnit" od vsakdana, ampak ljubezen je nekaj drugega od zaljubljenosti...easy come easy go...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.10.2007 14:43:08   
Anonimen
ja vi se lahko smejete kaj pa jazuser posted image user posted image jaz vem da s tem moškim nimam prihodnosti le romanco,nekaj prečudovitih dni ali mesecevpa me vseeno vleče z njimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.10.2007 14:47:29   
Anonimen
jaz vem da s tem moškim nimam prihodnosti le romanco,nekaj prečudovitih dni ali mesecevpa me vseeno vleče z njimuser posted image

A si lahko zamisliš to romanco? En čudoviti mesec, npr. v Benetkah? In potem prideš spet domov. Kako se počutiš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
28.10.2007 14:47:44   
Anonimen

ja vi se lahko smejete kaj pa jazuser posted image user posted image jaz vem da s tem moškim nimam prihodnosti le romanco,nekaj prečudovitih dni ali mesecevpa me vseeno vleče z njimuser posted image

Ja nc.. ti se tud smej, ce zmores.. Vem ja.. trenutno ne zmores.. bos se malo kasneje..

Lahko pa naredis en poizkus.. Upri se, ce zmores.. Me zanima, ce bi ti ratal.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
28.10.2007 14:48:27   
Anonimen

A si lahko zamisliš to romanco? En čudoviti mesec, npr. v Benetkah? In potem prideš spet domov. Kako se počutiš?

Ce bi mene vprasala... Cudovito.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.10.2007 14:53:00   
total
Sam da te ta ljubezen na hitro ne bo minila,potem pa več ni poti za nazaj....potem bo pa sam vest pekla.....razmisli..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.10.2007 14:53:24   
Anonimen

Ja pišuka, kaj res ne vidiš, da si že sama odgovarjaš? user posted image

Najbolje da seksaš z njim, da končno ugotoviš ali se "romanca" splača ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
28.10.2007 15:04:38   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ce bi mene vprasala... Cudovito.. user posted image user posted image

----------------------------
Ja, Benetke so super, vsak se ima tam čudovito, to pa res ni težko..user posted image  Ampak podgane in smrdljiva voda so tudi del Benetk..zato odpri oči (oziroma um user posted image ) in si naredi Benetke tam, kjer živiš vsak dan..user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.10.2007 15:05:58   
Anonimen

[/quote]
----------------------------
Ja, Benetke so super, vsak se ima tam čudovito, to pa res ni težko..user posted image  Ampak podgane in smrdljiva voda so tudi del Benetk..zato odpri oči (oziroma um user posted image ) in si naredi Benetke tam, kjer živiš vsak dan..user posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
28.10.2007 15:30:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
28.10.2007 15:32:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

a tvoj "lover" je pa frei? Mislim, to da nima družine, žene in to? Bi ta tvoj lover postal tvoj parter z vsemi obveznostmi, ki  jih zahteva družinsko življenje? Bi razumel, da je pred njim na prvem mestu tvoj otrok?  Kako pa se doma počutiš ob svojem možu? Ga imaš sploh še rada? Ga vidiš v svoji prihodnosti? Ker če je odgovor pritrdilen, ti svetujem le to, da se pošteno pogovorita, ker punca, mislim da tebi manjka samo nekaj pozornosti in nežnosti. Saj vem kako paše "pobegnit" od vsakdana, ampak ljubezen je nekaj drugega od zaljubljenosti...easy come easy go...

ja ima družino...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
28.10.2007 15:46:43   
Anonimen

anonimna ....ti ko pišeš kot da bi brala sebe ,daj povej mi kako dolgo že traja to med vama,kako to izpeljeta,a ni še nobeden izvedel....je kruto aneuser posted image

Ne, ne traja dolgo. Kakšne 3 tedne. Sva sodelavca in se dobivava v službi, po službi in ni težko skrit. Imava pa oba partnerja, tako da sva oba tihouser posted image Je luštno, ampak me obremenjuje, ker doma mislim nanj in ne morem biti taka, kot pred tem, ko se je vse skupaj začelo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ti je dogčas?
muška

da (37%)

ne (63%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!