spella -> Kako pogosto? (13.12.2004 17:30:28)
|
Hojla! Tudi midva nisva bila prejšni mesec preveč pridna, sam tam okoli O (samo še to ne vem kdaj točno je,ker mam :hudicek: različno na 25 - 29dni). Zdaj sem pa tolk že prebrala na netu o tem, da sem dobila tri različne datume 1. normalna O - 14.dni pred pričakovano M, 2. drugi po metodi unga dr. Jonasa al kaj je že - si računaš + 15dni ,od začetka zadnje M, odšteješ in prišteješ 6 in če se prikriva z (1) naj bi bilo 99%, 3. po luni, glede na to v katerem času si bil rojen in kdaj bo ta luna zopet enaka ta mesec (po tej metodi bi imel možnost zanositve tudi med :hudicek:). Ker sva šele začetnika in prejšni esec ni uspelo, bova poskušala ta mesec na vsake dva dni, glede na vse tri mogoče datume (en dan prej- da bo bolj za zihr), če pa ne bo se ne bova več obremenjevala in bova naprej :sloncek::sloncek::sloncek:takrat, ko nama bo pasalo. Ne imejte me za noro, ker sem vse to računala mam sam preveč cajta. Če pa slučajno kej rata, vam naslednji mesec izdam točen recept:)-:)-:)-. LP Špela:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|