A je to normalno? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

leah -> A je to normalno? (13.12.2004 12:35:46)

Tako ta teden se prične moj 36.nosečniški teden,in seveda že čutim tiste rahle lažne popadke.Od včeraj pa me na easy boli-špikne boleče v predelu desnega jajčnika,kot bi se nej raztegovalo.Imam tudi bolj povečan nožnčni izcedek-bele barve.
NAj povem tudi da bi skoz samo spala,spala,spala...evo sva z mojo mopsiko šele zdle vstale-zato še prej dobro jutro vse,:)-
Apetita nimam nobemga oz.sem tako utrujena,da se mi tui jest ne da.Ja,pa gležnji so mi začeli rahlo zatekati,proti čemur se borim z ležanjem z dvignjenimi nogami:sloncek:No pa roke mi ponoči spijo....hmmm...še kaj?Ja pa tamalo čutim full nizko...hmmm...ampak to je najbrž normaln za ta čas a ne?Moj me pošilja h ginekologu,men se pa vbistvu zdi bz, ker ga imam v četrtek,tako,da bi kar počakala.Ne vem felling je tak,da mislim, da ni kake panike.Me pa vseeno zanima vaše mnenje?

dory -> A je to normalno? (13.12.2004 12:40:12)

Lahko da je vse to cisto normalno...pa vseeno ne bi blo nic narobe,ce bi sla zadevo mal preverit...pa s tem ne mislim,da bi po nepotrebnem komplicirala...bos vsaj mirna,da je s tabo vse v najlepsem redu...dones je res bols kar it vprasat...ker glede na to,kar se zadnje case dogaja,mislim,da te en pregled nic ne stane...

leah -> A je to normalno? (13.12.2004 12:47:10)

Sej vem...ampak pridit do ZD mi je pa v tem trenutku taka muka.Sej ni tko daleč, no pb 2-3 km,pa peš sem in to me matra na fulll...ne se zgražat pleas,ampak tko težko hodim, da je joj.....

dory -> A je to normalno? (13.12.2004 12:49:51)

Bolj da se mal pomatras kot pa da bi res kej blo...in ce je vse ok,si privosci pol nekaj za pocrkljat...samo za tvojo duso...resno, rajs prever zadevo pa pol porocej...

Nocem ti solit pameti al karkol...samo dobronameren nasvet je to :)

leah -> A je to normalno? (13.12.2004 12:58:51)

Ja verjamem...hja bom pa šla a ne?Sej pomojem bo vse ok..we will see:zmeden:

dory -> A je to normalno? (13.12.2004 13:04:05)

Vcas je res bols prevert ves...pa bols je zagnat paniko za prazen nic...

Pa sporoci,kako je blo...

papa,teja

pia1 -> A je to normalno? (13.12.2004 13:05:36)

o ko vsaj jest ne bi imela apetita!!!
drugac pa po moje pri teb ni panike. ampak, da bos mirna pa poklici G, pa bos sla pol tja, ce bo tko reku. kaj pravis?

lidia -> A je to normalno? (13.12.2004 13:36:44)

meni se zdi vse normalno, sploh ne bi delala panike...

glede izcedka, mogoce kako vnetje, meni se kar naprej ponavlja in simptom je enak.
Jaz imam 36t3dni

dory -> A je to normalno? (13.12.2004 14:05:47)

Tud jaz nisem za nic delala panike..vsi so mi govorl da je vse normalno...pol smo pa dete komi resil...zato sem zdej bolj skepticna glede vsega...

leah -> A je to normalno? (13.12.2004 16:12:32)

Evo mene.No tako pregledana sem bila,in je vse ok,za ta letni čas....me je pa drugače tudi skrbelo, ker mi skoz nekaj teče,prozorna tekočina poleg bele sluzi,da ni plodovnica.Naredila sem namreč test Al Sense in je namreč pokazal, da gre za morebitno odtekanje amnijske ekočine,pa me je potem ginekolog pogledal ter zatrdil da je vse ok in da je to beli tok.Tako, da nikoli več ne kupim tega testa,ker se mi zdi bz dajat skoraj 4.000,00sit, za tri vložke potem pa tole...nič...no sej hvala bogu, sem saj 100 %, da je vse ok a ne?
Smo se pa totalno pregledal,tamala je lepo naštimana in se ima fajn:sloncek::sloncek::sloncek:Tako, da sedaj samo še čakamo,....

dory -> A je to normalno? (13.12.2004 19:52:16)

Superca...sem prou vesela...no a ni fajn obcutek,ko ves,da je vse pod kontrolo? Meni bi se odvalil kamen od srca in :bravo: za tako pozornega ginekologa...tudi meni bi takrat prav prisel...

zdej pa veselo pricakovanje se naprej :)

leah -> A je to normalno? (14.12.2004 11:59:54)

Ja Teja prav imaš.Moram priznat, da sem bla,ko sem prišla v ZD fino "presrana"ko sem šla na wc in sem na spodnjih hlačkah videla full mokrih flekcov.Evo, sem si rekla, zdej pa bo....pa ni bilo, hvala bogu.Tako,da sem potem prav lažje zadihala.pa tud tako mi je dobro delo,da sm šla mel na zrak,ker potem,kar naenkrat nisem bila več zatečena.

Moram pa dones še na banko in se prav nič ne veselim tam v vrsti stat.:hudicek::hudicek::hudicek:

dory -> A je to normalno? (14.12.2004 12:45:31)

No vidis...res zelo odleze,ce ves,da je tako s tabo kot malim vse ok...poleg tega si vidla,da ze mali sprehod dela cudeze...privosci si vsak dan malo...bos lazje okrevala po porodu...

pobozaj busija in pazi na vaju :)

Stran: [1]