bambi -> Za nas (157. nadaljevanje) (13.12.2004 12:11:05)
|
Najprej želim sporočit, da mi Božiček letos ne bo prinesel tako željene :duda:, ker me je včeraj zopet obiskala :hudicek:M. Nisem jokala in nisem želela nobene tolažbe, pojavil se je samo velik ZAKAJ, ker ne vem več kaj še naj naredim..... A res potrebno toliko truda in solz, toliko hrepenenja in upanja, potem pa padec v globino... a nisem že dovolj prestala, usoda mi je vzela punčko in jaz sem šla naprej in naprej in naprej..... Saj ne prosim nič nenaravnega, želim biti samo mamica, mamica :duda:, ki bo ljubljen bolj kot vse na svetu, pa mi ni in ni dano. Ne razumem tega sveta, ki se tako hinavsko poigrava z nami, po drugi strani pa daje otroke tistim, ki jih sploh nočejo.... Hvala bogu je prišla sedaj, da se do Božiča malo pomirim in ne pokvarim vsem praznikov.... Jutri moj mož odhaja v zdravilišče in jaz bom čez teden sama, ker zaradi gužve v službi ne morem z njim :((:((:((:(( Sploh nimam volje za nič in komaj čakam da ti prazniki minejo, januarja pa po napotnice za nadaljnje preiskave..... Upam, da ne bom rabila čakat do naslednjega Božička, ker se mi po moje utrga..... Nekaj sigurno ne štima, da v 1 letu ne rata, pa tako sva pridna in pridna in pridna :sloncek::sloncek::sloncek:, da je že kar hudo.... Upam, da se mi januarja ne poruši svet s kakšno slabo novico.... Oprostite, ker sem danes tako črnogleda, enostavno pridejo trenutki, ko sem čisto na tleh..... Jutri bo bolje....... Kako ste kaj ve????? Koala je v bolnici in ji pošiljam :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Kje pa ste ostale????? Žalostna Bambi :((
|
|
|
|