lučka 25 -> RE: M ne pričakujemo decembra! (13.11.2007 6:14:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen OJ! Poznam občutek, ko ti vse preseda in izgubiš upanje.... Ni boljšega zdravila, kot to, da se na vsake toliko časa zjokaš. Meni to pomaga, se mi zdi, da spravim vse negativne misli iz sebe in vsakič postanem močnejša oseba. Verjamem v to, da za vsako stvar (dobro ali slabo), ki se ti naredi v življenju obstaja razlog. Samo včasih se skriva in pride na dan z malo zamude, ko že pozabimo na stvar, ki se nam je pripetila. Tako bomo, tudi me, ki se trudimo, da bi zanosile nekoč našle razlog. Razlog za vse žalostne trenutke,prejokane ure,izgubljene boje,upanja..... Vesela sem, da sem našla ta forum, kjer prebiram vaše probleme in vem da nisem edina. Vesela sem tudi, ko izvem, da je kateri uspelo in je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,saj mi to da novo upanje. Zato punce gremo naprej, vem da je težko ampak to so naše želje in sanje in jih bomo uresničile!!!!!! Lahko noč Pod tole pa se lahko samo podpišem! Mislim, da nisi opisala samo sebe, ampak skoraj vse med nami. Tvoje besede so sedaj meni pomagale in me spomnile, da se res vse zgodi z razlogom. Naučiti se je potrebno to sprejeti in obrniti sebi v prid.
|
|
|
|