lučka 25 -> RE: M ne pričakujemo decembra! (26.11.2007 19:11:27)
|
Anonimna, zelo mi je žal, da se počutiš ogroženo, tako zelo da se skrivaš za anonimnostjo. jaz te ne obsojam, tako kot me vse ostale nosečnice okoli mene. Čisto za vsako sem vesela, brez izjeme. tudi za mojo prijateljico, ki ves čas govori o nosečnosti. Samo žal vsak dan enostavno ne morem poslušati vsega tega, saj po 2 letih in pol, raznih pregledih, operacijah in neuspehih pač nimaš moči, da bi na vse to gledal z veseljem in užitkom. Pride dan, ko se pač zlomiš in ne zdržiš. Veš, jaz zelo malokrat jokam, pa še to takrat ko se kaj hudega zgodi komu od bližnjih. Sedaj pa sem prvič jokala zaradi sebe in vsi tisti, ki me dobro poznajo in so me videli, ko sem se zlomila, so bili zello šokirani in prestrašeni. Kaj takega še nisop videli in nisop zastopili moje jeze- ki pa se je nanašala na mene - jezna sem bila nase, ker sem si dovolila jokati in prepustiti čustvom. Kakšna ironija. In ko sem pri sebi razčistila, da moram to dati iz sebe, in sem to prvič delila z ljudmi, ki pa me mogoče zastopijo, sem doživela še večji šok! Moram ti "čestitati" spravila si me v tak jok in v meni povzročila tako bolečino, kot je nisem čutila niti v soboto, ko sem tako jokala. Res ti privoščim, daTI ČIMPREJ USPE (v prvo ali vsaj drugo) pri drugi nosečnosti zagledati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image], pa tudi nikakor TI NE ŽELIM, da bi morala kdaj biti v moji situaciji ali situaciji kakšne fosilke. Močno se opravičujem, če besede niso pravilno razporejene in stavki ne delujejo smiselni, ampak sedaj, ko pišem tole, neutolažljivo jokam in tudi roke mi ne dajo miru, saj se mi zelo tresejo. Bi pa na tvoje besede, ki si jih izrekla opozirala samo na: IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Vem da je hudo, ko ne mores zanosit in cakas in cakas... pa nic, ampak ne razumem zakaj ste jezne na tiste, ki so nosece in veselo razlagajo o nakupih za dojencka, o pocutju, o trebuhu... a naj zaradi vas ostanejo tiho? zakaj pa? A boste ve tiho, ko boste nosece? dvomim - takrat ti hormoni delajo 100 na uro in komaj cakas da ugedas strucko - jaz nisem bila tiho in tudi ne bom pa ce bo okoli mene 1000 sterilnih zensk kajti zame je hujše slšati, da sem sterilna, kot pa da imam težave pri zanositvi. Upam in verjamem, da si dobra oseba in, da imaš tudi ti kakšen slab dan. Jaz se bom poskušala ponovno pobrati in nadaljevati pot naprej. Vsi ki me poznajo, da je moja dobrota prevelika in premalokrat pomislim nase, jaz pa sem le spoznala, da ta pregovor res drži: "Dobrota je sirota."
|
|
|
|