![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 14:10:49
|
|
|
|
sapi
|
Sedaj sem vaša praznična decemberka in je ne pričakujem 20.12. ... sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 14:26:20
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 oktavija cheerleederka moja pa kako si kaj? A bova spravile te babe na roza farbo al kaj? Kdaj se pa midve vpiševa nazaj na seznam? A ti februar odgovarja, al bi že januarja mal nohte grizla? Povej kako si kaj? Si že prišla k sebi. Joj 1001 vprašanje a ne, sem firbčno dete . Spelka12 - jaz sem tako vesela ko mi kera kaj napiše... še vedno se počutim malo osamljeno tukaj na forumu... No jaz si več ne upam upisovat na sezname, ker sem pol preveč razočarana ko pride tist naš hudič ... Sej razumeš... Zakaj se boš pa ti upisala šele februarja (a imaš kak postopek) oprosti ker sem zdaj jaz tako firbčna.... Ej kakorkoli bova pa midve veselo navijali za naše borke , pa jih bomo vse v roza obarvale in bova samo midve še ostali za roza barvo in pol naju več nihče ne more zgrešit!!! kaj praviš na mojo idejo?
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 14:36:06
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija sem šele zdaj videla tvoje sporočilo na "borkah", če ti je, pridi tja ja december pa mora bit roza, drugače se ga bom od žalosti napila. sicer še ne vem, a bom res borka... ali pa samo navijačica
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 14:45:02
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oktavija sem šele zdaj videla tvoje sporočilo na "borkah", če ti je, pridi tja ja december pa mora bit roza, drugače se ga bom od žalosti napila. sicer še ne vem, a bom res borka... ali pa samo navijačica A ti lahko pomagam pri napijanju pa bova dve veseli ..... Ej ajz upam da se boš pridružila meni med navijačicami ker boš kmalu ugledala Pol bomo pa full navijale za mene da dobim kako za oz. !
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 14:49:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija A ti lahko pomagam pri napijanju pa bova dve veseli ..... apsolutno če piješ sam, si pijanc, če pa v družbi, pa družaben... in nekako sem zelo družabna
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 15:12:52
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla punce! Jaz sem bila pa zeeeloo pridna in sem samo za vas skuhala kavico in čajčeka ter spekla tortico pa še nekaj extra sladkega in malo kaloričnega! Kar postrezite si! kava: čajček: sladko in kalorično: extra sladko in malo kalorično: Aja, pa da ne pozabim - držim pesti prav za vsako izmed vas in močno močno upam, da bo ta mesec VAŠ ROZA mesec! And just for good luck:
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 15:39:28
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
mmmm...Se* ob takih dobrotah se ti morajo pocediti sline.. pa moras biti zelo pridna da si si vzela cas in se odlocila nas malo razvajati...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 15:52:51
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija_21 mmmm...Se* ob takih dobrotah se ti morajo pocediti sline.. pa moras biti zelo pridna da si si vzela cas in se odlocila nas malo razvajati... Ja ja - to so bili lonci kave in čaja, pa torta je skoraj rekordno velika. Le extra sladki in manj kaloričen primerek je v ednini - obstaja pa možnost kloniranja... No, zdaj pa resno - drage moje - to je le malenkost, majna pomoč, da boste čimprej v dvojini ali množini naokoli hodile ps: vse, ki si želite imeti kloniran primerek (ja no - face it - original je pač moj ), pišite na ZS.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 16:40:58
|
|
|
|
Erin
|
Kljub temu da sem ostajam vaša najglasnejša navijačica.. Prosiiiiiiiiiiiim dedek mraz, razveseli predrage decemberke z malo pikico da jih bom lahko s seboj vzela na forum nosečnost, prosiiiiiiiiiiim!! Za vse vas pošiljam za srečo.. In ne pozabite...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 16:44:26
|
|
|
|
nicnic
|
Erin, ti kr lepo čakaj. Me bomo še vse avgustovke. Ene bolj pri koncu avgusta, ampak se ti bomo pridružile. Decembra bo še več rozik kot novembra. Mi je ravnokar tvoj Santa, ki nas opazuje povedu.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 17:43:35
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika in oktavija, a vzameta še eno pivsko prijateljico medse . Pijem vse kar teče, če je v trdni obliki se pa pač mal bolj pomatram. oktavija z.s. imaš erin, ti boš vedno ampak res vedno, beri vedno, nepreklicno vedno naša. maša82, ti si pa tudi super, ker si prevzela seznam in moram rečt, da ti fenomenalno uspeva
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 19:04:58
|
|
|
|
levinjaa
|
Pozdravljene, jaz se selim iz novembra na december. M sem pričakala danes ponoči in sem bila ves dan grumpy. Ampak 22.12. JE PA RES NE pričakujem :)) Bomo pridni pa bo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 19:25:04
|
|
|
|
Raguel
|
HALO,HALO! Še ena,ki prihaja k vam od novemberk,žal me je včeraj obiskala večna nepovabljenka in mi za december naložila veliko .Tukaj sem že vpisana pod navijačice,sedaj pa bi šla še med borke.Pričakujem pa jo NE okrog 19.12.Če ni možno biti oboje hkrati,bi bila samo borka. Lep pozdrav vsem novim borkam !!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 19:39:35
|
|
|
|
nena22
|
zdravo punce!!! močno držim pestke za vas vse in da najlepše prinese prav december sama pa se poslavljam od vas ker sem dobla napotnico za dr. Tomaževiča, kjer mi bo odstranil pregrado, ki je onemogočila najinima dvema pikicama, da bi se zdravo razvijali.... tako da sem decembra vaša navijačica... BOŽAJTE BUŠKOTE
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 19:58:08
|
|
|
|
bumbum
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja*** bumbum tudi jaz ti želim en velik + ,tudi pri meni je bilo nekako tako,no jaz sem šla na odstranjevanje pregrade,in so mi rekli da če ne bo do 10.12.bomo pregrado odstranili šele februarja-šok,tako kot sem si takrat želela si je nisem še nikoli ,če bi pa vmes zanosila bi verjetno spet imela ss....no in moja psiha je bila na podnu,živčna sem bila ko ,in je zaradi tega verjetno ni bilo,zato ti svetujem(pa vem da verjetno to poslušaš od vsakega) da se sprostiš-vem da je težko....čim manj misli na to,ker živčki včasih naredijo najhujše.....res pa upam da se ti pokaže ....bom držala pesti...pa še nekaj ,koliko časa pa si bla na klomifenu...samo 3 mesece?ker pri meni po 3 mesecih jemanja ni bilo nobenega učinka,tako da mislim da me čaka isto-špikanje Naja, oprosti, ker odgovarjam šele zdaj.......v bistvu sem Klomifen jemala najprej 2 meseca, pol nekaj pavze, pa zdaj 3 mesece in trije IUI-ji...........in čakam na M, da začnemo s špikanjem. Za naju obe UPAM, da nama tega vendarle ne bo treba delat!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 20:01:30
|
|
|
|
bumbum
|
IZVIRNO SPOROČILO: miš Ojla punce! Zdej me je pa mal panika, ko berem tole o klomifenu in špikanju. Jaz sem namreč tudi na klomifenu, prvi krog ni bil uspešen. Čeprav mi je ginekologinja rekla, da sem lepo reagirala na klomifen, uspeha pa nobenega. V četrtek imam pregled, pa bomo videli kaj se dogaja . A to pomeni, da je naslednja postaja špikanje? Mi lahko katera kej več napiše o tem? Rajš prej izvem, pa da se mal pripravim, da me ne bo pol kap zadela.... lp Miš, mi je kar malo hudo, ker sem te tako prestrašila. Ne, ni nujno, da po Klomifenu sledi špikanje.....najprej sledi neplodnostna ambulanta, če še nisi tam, pol vsi pregledi.....po več kot enem letu v neplodnostni ambulanti sem jaz prišla do špikanja, ampak to še ni umetna(IVF), do tja je še dolga pot.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 20:06:41
|
|
|
|
naty13
|
Erin ti si tko dobra dušca, tapravi angel. Men je že skoraj vse dol padl, pa me držite pokonci. Vidim da majo punce tud take probleme. V glavnem Erin zakon si.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 20:19:38
|
|
|
|
Fargesia
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: xx.12. - murkica xx.12. - neyka7 xx.12. - byanca xx.12. - sunny24 xx.12. - ajam27 01.12. - anonimna 01.12. - polaris 01.12. - bilka 01.12. - lejla007 03.12. - Tinca16 04.12. - anonimna 04.12. - Lučka25 05.12. - bumbum 05.12. - lidija_21 05.12. - tinkamiška 05.12. - HEL36 05.12. - Veki_222 05.12. - nalepkica 06.12. - anonimna J 06.12. - zorica 06.12. - miš 06.12. - maša82 06.12. - metir 07.12. - miskula 07.12. - nicnic 07.12. - Lorencia 07.12. - monikap 08.12. - Detece 08.12. - jakoLUlana 09.12. - astrea 10.12. - Neža7 10.12. - waiting 11.12. - maska 11.12. - Tiki55 11.12. - cleopatra 12.12. - trinity22 13.12. - majči22 14.12. - anonimna 14.12. - jana_k 14.12. - anonimna 15.12. - Serendipity 16.12. - Muca83 16.12. - fairy 16.12. - nf 17.12. - renata nana 18.12. - naja*** 19.12. - Teni RR 19.12. - Darja30 20.12. - gajka 20.12. - sapi 22.12. - levinjaa 21.12. - ledenka 28.12. - ajat 30.12. - Lea2007 Zveste navijačice: - Mihi78
- Erin
- LuNa73
- Sun71
- sandra74
- spelka12
- Talika81
- pikapoka2
- soncek33
- Sash
- K_a_t_j_a
- trma79
- varci
- Lidija_21
- TamaraJ
- Arual
- Lunica24
- jazzz27
- naja***
- kleja
- vita80
- Taly
- oktavija
- bučkabb
- nena22
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... punce...mislim da bi blo fino če bi ble sam na enem seznamu...itak smo vse navijačice in borke v življenu, a ne?
< Sporočilo je popravil maša82 -- 22.11.2007 20:32:27 >
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 20:20:29
|
|
|
|
ključek
|
maša82, držim pesti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 20:20:31
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Erin ti si tko dobra dušca, tapravi angel. Men je že skoraj vse dol padl, pa me držite pokonci. Vidim da majo punce tud take probleme. V glavnem Erin zakon si. Hvala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 20:21:05
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 maša82, ti si pa tudi super, ker si prevzela seznam in moram rečt, da ti fenomenalno uspeva sej sploh ni bilo težko...sem sam od Erin citirala...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 20:21:58
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJCK maša82, držim pesti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za? a da mi bo seznam laufal?
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 20:22:15
|
|
|
|
Erin
|
Maša hvala ker pomagaš...vem da sem prepustila "vajeti" pravi punci vso srečo vsem pa miljon
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 22.11.2007 20:23:22
|
|
|
|
ključek
|
da 6.12. postane tvoj najsrečnejši dan....... kdaj greva na kavo?????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.