Anonimen -> RE: Višavci in vonj (31.10.2007 5:09:29)
|
en teden je mimo od kar smo skopali našega višavca, pa ne smrdi. Mi še vedno tako diši, da bi ga kar pojedla[sm=smiley1.gif]. Sem tak frik kot ribicaRR, ko celga psa prelubčka[sm=smiley36.gif]. SMrdi pa če hodi po visoki mokri travi, če se valja po rosi, če gre dež (v tem primeru samo dokler se ne posuši in če dalj časa ni skopan). Tam nekje 3 teden po kopanju, pa mu že počasi začne dlaka smrdet in nam roke. Smo pa enkrat kupili kar nek cenen šampon, ker niso imeli tistega ko stalno kupujemo in mu je dlaka začela smrdet že po 3-4 dneh. Je pa res, da mi našemu po vsakem sprehodu, po vsakem lulanju na vrtu, obrišemo lulčka, dlako okrog lulčka in tačke, če pa je rosa, dež, sneg, mu po vsakem sprehodu ali kopanju lukenj na vrtu, splaknemo tačke z vodo, brez šampona. Ni zadost, da gledaš kake neumnosti dela, sproti ga uči in mu govori fuj. tako se bo s časoma izogibal kakcem in se ne bo valjal v njih. Tudi na vrtu ko koplje rečeš strogo ne ali fuj. Saj bo še vedno poskušal in bo še vedno kopal, ko ga ne boste gledali[sm=smiley36.gif], ker je terier, vendar trdno voljo vseeno pokaži.
|
|
|
|