Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pritlikavi zajček in kakanje 27.10.2007 14:31:05
|
|
|
|
cukerček
|
no jaz imam dva pritlikava zajčka in kletko meter na meter ko sta bila še čisto mala zdaj sta stara nekje 3 mesece sta kakala vsepovsod no zdaj pa kakata le v kletki edino če sta doolgo zunaj te kakšen kakec spostita, prej pa je bilo vse pokakano, za lulanje pa sta si zbrala en kot v kletki in le tam lulata, ker sem brala da se lahko navadijo lulat v posodico ki se kupi bom poskusla tudi to ne vem kak ti naj pomagam
|
|
RE: Pritlikavi zajček in kakanje 27.10.2007 17:11:17
|
|
|
|
helloKitty
|
Mi smo mel včasih 4. Eden od njih (fotr) je na začetku res vsepovsod spušču. Ta druga (mama) je bla pa ful pridna in smo jo mel kr spuščeno - hodila je pa na papir za vrati pa lulat tud. Ostala dva (otroka) sta bla pa nekje vmes - sta to bl v kletki opravlala
|
|
|
|
RE: Pritlikavi zajček in kakanje 27.10.2007 19:41:06
|
|
|
|
Taula
|
Je prej bil navajen kakati v kletki? Naš je navajen že od začetka. Mogoče je problem ker je ostal tam njegov vonj (v sobi). Drugje ne kaka..oz če je soba zaprta, ali kaka v kletki?
|
|
RE: Pritlikavi zajček in kakanje 28.10.2007 22:01:10
|
|
|
|
skuštrana
|
Če je zaprt v kletki, potem kaka v kletki - ima takšen mačji wc in gre lulat in kakat noter. Če pa je kletka odprta in so odprta vrata od sobe gre pa tja. Ja, vonj sem ven spravljala tudi z varikino, ampak ni pomoči... Saj, če se samo pokaka še ni tak hudič, samo ko se še polula zraven..To pa ni fajn.
|
|
RE: Pritlikavi zajček in kakanje 7.11.2007 8:27:35
|
|
|
|
timy
|
Pozdravljene, zdaj imam že drugega pritlikavega zajčka, in pri obeh sem imela srečo. Takoj, ko sem ju prinesla domov, sem v kletko nastavila wc, notri pa vsula mačji pesek. In čez par dni sta kakala in lulala le v svoj we, tudi kadar sta zunaj, gresta potrebo opraviti nazaj v kletko. Včasih pa jima je bližje mačji wc, tako da tam velikokrat najdem zajčje kakce. Drugod pa niti ne kakata, niti ne lulata. Razen ta starejši je enkrat markiral po mačkah, potem pa je šel na kastracijo in je zdaj vse ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?