Pia77 -> RE: UZ posnetki lahko poškodujejo možgane zarodka (29.10.2007 18:24:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Pretiravanje je škodljivo. Tista izjava, da si je G delala vsak teden UZ, ker jo je skrbelo. To je paranoja. Itak, da je paranoja... Kakrsna sem bila jaz prve tedne in mesece, bi si UZ verjetno delala vsak dan, ce bi le imela aparat doma, 'samo sekundico', samo da bi videla srcni utripek, tako me je bilo strah, da bi slo kaj narobe... Zavidam tistim, ki intuitivno 'vedo', da bo vse OK. Midva sva rabila prevec casa, da sva zanosila, in prevec sem videla, slisala in prebrala, da bi bila brez skrbi. Poleg tega pa sem precej crnogleda po naravi, hormoni pa itak vse spotencirajo... puncica, oprosti, ker sem tvoje podajanje novice in pozdrav razumela drugace, kot je bil tvoj namen. Pricakovala sem, da bo ta novica naredila vec panike oz. spodbudila kaj ogorcenja na forumu, tako kot obicajno negativne novice o zdravstvu. Zal pa bo po moje kmalu tako, kot je med prvimi odzivi Anonimna, kmalu veliko laicnih teorij o tem, da ima dolocen otrok taksno ali drugacno zivcevje zaradi UZ (pa 'gotovo' ne zaradi tistega 3D filmcka, ki sta si ga v kaksni elitni ustanovi za duso privoscila starsa).
|
|
|
|