Screen roloji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

frutka_ -> Screen roloji (27.10.2007 9:01:31)

Ima katera izkušnje s screen roloji?  Uporabili bi jih v mansardi na oknih, ki so v steni. ker so okna kar velika (1800/1200) se mi zdi ta rolo varianta full estetskapa še toploto bojda bolje zadržuje.
nekaj takega:http://www.sencila-bled.si/screen_roloji.php

triša -> RE: Screen roloji (27.10.2007 19:38:39)

Jaz jih sicer nimam ampak jih ima moja sestra in so fajn. Imajo jih v vseh mansardnih oknih in mislim da so jih vzeli direkt pri veluxu. So pa vredu in lepo zatemnijo prostor.

Seven* -> RE: Screen roloji (27.10.2007 20:06:23)

Frutka, punca od mojega brata jih ima. Zadrzijo vecino toplote v poletnih mesecih. Nekje do 80%, kar je GOOD, da ni tiste vrocine. Onadva sta zadovoljna! Imata pa original Velux.

frutka_ -> RE: Screen roloji (28.10.2007 14:48:05)

Ja, ena so prav az strešna okna. Obstaja pa še tudi podobna varianta, ki jo namontiraš na navadna okna (namesto žaluzij ali rolojev).
Torej so OK, ker jih bova ziher kupila glede na pozitivne izkušnje.

Seven* -> RE: Screen roloji (28.10.2007 19:49:26)

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Ja, ena so prav az strešna okna. Obstaja pa še tudi podobna varianta, ki jo namontiraš na navadna okna (namesto žaluzij ali rolojev).
Torej so OK, ker jih bova ziher kupila glede na pozitivne izkušnje.

Ja cool so. Drugace so pa meni tudi zelo vsec plise roloji, ki se vlecejo od spodaj navzgor. Vsec so mi, ker lahko zgoraj pustis okna odkrita, spodaj pa se skrijes pred nezazelenimi pogledi.

Stran: [1]