|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   konec dojenja
26.10.2007 23:59:08   
peronija
Sem že nekje spraševala, pa ni kakšnega pametnega odgovora, zato bom še tukaj.

Situacija je takale:
Pred štirimi dnevi sem nehala dojit (po 15 mesecih). Pa imam še vedno ful mleka, sploh se ne neha. Koliko časa traja, da se proizvodnja ustavi?

Baje obstajajo ene tablete, da za zaustavitev laktacije. Kam naj jih grem iskat, da mi ne bo treba čakat do ponedeljka, ker me bo do takrat že razgnalo.
Zdi se mi, da se mi že kažejo tudi prvi znaki mastitisa....

Na pomoč!!!

lp p
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: konec dojenja
27.10.2007 0:00:25   
kofetek2010
Tablete so Bromergon, meni jih je pri taprvem predpisal ginekolog. user posted image

(odgovor članu peronija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2007 0:00:34   
Anonimen
Lahko traja še eno leto......vsaj pri meni je user posted image .

Tabletam se reče Bromergon; jaz sem jih jemala pa imajo precej stranskih učinkov; jih ne bi še enkrat.

(odgovor članu peronija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2007 0:01:49   
kofetek2010
Aja, pa stisni si toliko, da napetost popusti, drugače boš res fasala mastitis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2007 9:03:43   
peronija
Hvala,
Se mi zdi, da je danes že boljše in da se bom mastitisu vseeno izognila.

lep dan,
p

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2007 9:13:03   
caillou
Tudi jaz sem pri teh mesecih prenehala z dojenjem, vendar ne kar tako čez noč. Postopoma. Recimo da sem na koncu dojila samo še enkrat na dan in navala mleka res ni bilo več. No sem pa tja še kakšen pritisk. To je bilo pa tudi vseuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu peronija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2007 14:36:04   
Ninica
jaz sem si še po pol leta lahko iztisnila kapljico mleka.

LP, Ninica

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?