|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spuscanje otroka
26.10.2007 23:29:53   
*erika*
mene pa zanima kaksni so obcutki ko naj bi se otrok spuscal oziroma se pripravljal na porod

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spuscanje otroka
26.10.2007 23:32:19   
Kalina
Jih ni. Saj jst jih nisem imela. Mogoce tud zato, ker je blo ful prezgodaj v 31t. Cez 1t sm rodila. Sam nism imela obcutka, da se mi je trebuh spustil, dokler me ni folk napadu, kje mam trebuh?user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2007 23:40:57   
*erika*
mam se mal vec kot teden dni do roka pa  zelo cutm pritisk v spodnjem delu trebuha in nevem kaj naj bi to blo.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2007 7:17:15   
Lunca1
Pri meni se je spustila nekaj tednov prej, pa sploh nisem vedela. Če mi ne bi tega povedal oče, verjetno do konca ne bi.user posted image

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2007 10:09:33   
skuštrana
Jaz sem vedela, da se je spustil, ker sem po tistem non stop hodila kakatuser posted image , in sem komaj hodila - bolj racalauser posted image
Pri taprvi nosečnosti sem pa ves čas nosla bolj nizko, tako da nisem vedela kdaj se je še bolj spustila.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2007 12:40:26   
*erika*
pri meni je isto,prva nosecnost sem nosila zelo nizko,zdaj pa ze ene dva tedna vsak dan po 2 ali 3 na dan hodim kakat,rok mam 8 novembra in zato sprasujem ker sem ze mal neucakana bi rada za rodila

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 13:08:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *erika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?