Mleko - Novolac? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Bejba -> Mleko - Novolac? (13.12.2004 9:21:34)

Ne vem, če sem si prav zapomnila. Ali se imenuje umetno mleko, ki je proti prebavnim motnjam in za dojenčke, ki veliko polivajo Novolac?
Ali ga je katera uporabljala in kako se je obnesel? Sedaj uporabljamo Aptamil AR, ker je veliko bruhal, pa se mi zdi da mu to mleko povzroča ogromne krče.
Ali pa mogoče kakšen drug predlog - drugo mleko?

LP; Bejba

sabina1909 -> Mleko - Novolac? (13.12.2004 10:36:33)

Mleko se imenuje Novalac. Pri nas smo uporabili AC1, ki je namenjen otrokom s problemom kolik. Ker smo očitno imeli samo krče, ni bilo pravega učinka, vsaj razlike nismo opazili in smo po dveh škatlah ter po pogovoru z zdravniko ponovno uporabljali Aptamil. Mleko dobiš samo v lekarni. lp,
sabina

tia&silvija -> Mleko - Novolac? (13.12.2004 12:12:51)

bejba čiao!

mi smo najprej uporabljali Aptimil 1, nato Aptimil AR, ker je pikica veliko polivala je mož domov privlekel NOVALAC AC1 (za preprečevanje trebušnih krčev) in NOVALAC AR1 (za preprečevanje polivanja). Zelo dobro mleko, vendar je pikica po AC1 zelo težko kakala (napenjala) in trebušni krčki niso izginili. Potem pa smo kupili Comformil 1 in smo zelo zadovoljni. Krčki so izginili, polivanje je minimalno in pikica lepo spi. Sicer sedaj pa kaka zelo tekoče in brez napenjanja, zato en obrok Comformila 1 na dan zmenjamo z Novalacom AC1 in stvar je urejena in pikica zadovoljna.

LP, Silvija&Tia:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

saba01 -> Mleko - Novolac? (13.12.2004 15:32:48)

oj
mi smo na začetku oporabljali novalac ampak je Staša težje kakala zato smo šli na comframil in je veliko boljše.Kolike pa itak ne izginejo samo malo jih ublaži
lp,Sabina:sloncek:

Bejba -> Mleko - Novolac? (13.12.2004 20:56:12)

Kje pa se kupi tale Comframil in koliko stane? Ali je to naša zadeva ali tuja?

Hvala

LP; Bejba

Bejba -> Mleko - Novolac? (13.12.2004 20:57:04)

A Comformil in Comframil je eno in isto?

LP; B

tia&silvija -> Mleko - Novolac? (14.12.2004 13:28:15)

Comformil se kupi v lekarni, stane pa cca 3800 sit (2x450g).

Stran: [1]