sonchek -> Janez Janša.. (26.10.2007 21:18:07)
|
verjetno že viden, pa vseeno dober... Jansa prispe na pomembno prireditev, vendar mu na vhodu pot > >> > prekriza ogromen varnostnik. > >> > > >> > Varnostnik: Oprostite gospod, ampak brez vabila ne morete vstopiti. > >> > > >> > Jansa: Ampak to sem vendar jaz, Janez Jansa, predsednik vlade! > >> > > >> > Varnostnik: Prav, pa mi pokazite svoje dokumente. > >> > > >> > Jansa: Pa ravno danes nimam s seboj nobenih dokumentov. Osebno > >> > sem pozabil doma. > >> > > >> > Varnostnik: Zal mi je, ampak resnicno vam ne morem dovoliti vstopiti. > >> > > >> > Jansa: Pa kaj je zdaj to? A me se nikoli niste videli na televiziji? > >> > Dajte me malo boljse pogledat, no! > >> > > >> > Varnostnik: Res je, zelo ste podobni predsedniku vlade, ampak saj > >> > veste, kako je... Kar nekaj ljudi je podobnih Jansi... Dokazati > >> > boste morali, da ste res Jansa. > >> > > >> > Jansa: Kaj pa zelite, da naredim? > >> > > >> > Varnostnik: Ne vem. Tudi Zahovic je pozabil dokumente, pa smo mu > >> > dali nogometno zogo in je pokazal, da obvlada in je lahko vstopil. > >> > Srebotnikova je prav takopozabila dokumente, pa je vzela tenis > >> > lopar in zogo in dokazala, da je to res ona. > >> > > >> > Jansa: Sranje, jaz vendar nicesar ne znam! > >> > > >> > Varnostnik: Se opravicujem za neprijetnosti gospod Jansa... > >> > Vstopite
|
|
|
|