Za Julij(k)e in še kako drugo... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Grascakinja -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 8:47:28)

Ojla pupe :nosecka:!

Upam, da gre vsem dobro in ste res srečke nosečke:nosecka:!

Sem v 10t, 5/7. Zanima me, kako kaj tistim, ki imajo rok v prvi polovici julija, rastejo bušiti? Jaz sicer še pašem v običajne hlače, buši se je pa že lepo zaobljil in kmalu ne bom več mogla vanje. Sicer se po teži nisem še nič zredila, ampak mi nekako izginja maščoba z nog in se čudežno seli na bušija.
Ko se pogledam v ogledalo, zgledam, kot da sem se malo preveč najedla...
Kako pa kaj pri vas to izgleda?

Lep dan vam želim, božajte buške!!!

p.s. Pupa24 bo jutri Pupa25!!!:torta:
p.s. V Ribnici je bilo danes zjutraj 1 cm SNEGA!!!!:bravo:

Emanuelle -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 8:55:04)

Čestitke za sneg!! :bravo: :bravo:
Jaz sem v 9. tednu, nosim dvojčke in so mi moje hlače kar lepo oprijete, lahko jih sicer oblečem ampak me tiščijo v pasu.
Zredila sem se 3 kg, ampak nekaj je še od hormonske terapije. Drugače smo pa OK, samo vsake toliko slabost nagaja, pa utrujenost,...
LP:sloncek:

Vrtnica1 -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 9:27:04)

Pozdravljene julijke!!!
Jaz imam pdp 17.7., pa sem se od začetka nosečnosti že kar precej zredila, prej sem precej aktivno tekla, zdaj moram pa mirovat, pa hormonske tablete itd., in zima....;) in se kilce kar pridno nabirajo :ups:
Tako, da so mi hlače že kar tesne, čeprav trebuh ni nič kaj posebej viden. Malce je napet in to je tudi vse. Aja, sem pa v 10 t.
Lepo pobožajte svoje trebuščke :miska:
Lp, V. :rozica:

malika -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 9:38:35)

Jaz sem sicer na koncu julija, ampak vseeno opažam, da se je trebuh že kar lepo zaoblil. Sicer pa je to moja druga nosečnost in v drugi se trebuh itak prej vidi.Kilce so zaenkrat še iste, ampak ne bodo več dolgo, razmišljam pa že o menjavi hlač, ker v teh še komaj diham in še trebuh me potem boli.:(

:nosecka: 7t in 3 dni

Anonimen -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 9:55:04)

Hej hej Julijke ;)

Mi smo pa v 11T 1/7, pdp 3.7., čeprav se mi zdi, da se bova z našo pupo srečali na hodnikih lj porodnišnice :bravo:

Trebušček zgleda tako, kot bi se fejst najedla, pa ne šla kakat ene par dni :)- :)-
Nisem še uspela pridt do nosečniških hlač.
Sem pa opazila, da mi je celulit na nogah čudežno izginil...steg'nca so tkooo faaajn napeta :bravo: :bravo:
Lase imam lepe, nohte močne (punce, velik B-comlexa jest)...bruhala sem pa tale vikend prvič tko fejst. :((

p.s. Pupa...sem ti fouš za snegec!!!!

Tinka :nosecka: 11T 1/7

pravljica -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 10:15:25)

pozdravček še iz MB konca!
evo naših 10t in 6d...5.7. - s katero se imam možnost srečat v mb porodnišnici? :)
meni pa glede na to, da sem mogla 1 mesec ležat v postelji (večinoma), ni celulit nikamor izginil...se ga je kar precej zraven nabralo...GROZNO! kg so na srečo še isti, če kam grem, mam pa hlače s težavo dolgo zaprte :)-, ampak za nosečniške pa tudi še nisem...grem ta teden v H&M mal pogledat, če se že kaj lušnega dobi, za novo leto pa še študiram kaj naj oblečem :zmeden:

Grascakinja -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 10:16:20)

Oj,

jaz sem že povedala doma in v službi - najprej direktorju (že v 7t), pol pa ostalim. Jaz sem kar morala, ker smo rano delali plane za 2005 in bi pol morala vse še enkrat... Me je ful prijetno presenetila njegova reakcija, ful je bil iskreno vesel in mi gre zelo na roko, kadar moram recimo med službo na pregled ali kaj podobnega. Tako da je bilo to prijetno presenečenje za vse. Ožji team sodelavcev tudi že ve, tako da nimam težav (saj veste, bruhanje, utrujenost, non stop na WCju, zdaj se pa tudi že mal vidi...)
Slej ko prej moraš itak povedat, pa nikoli ne gre zlahka z jezika! Držim pesti za čim več pozitivnih reakcij!

malika -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 10:40:31)

Pravljica, midve se lahko srečava v Mb:)- Če ti malo zamudiš in jaz malo pohitim...:)- :)-:)-

pravljica -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 10:55:13)

ok malika...jaz navijam za 15.7., da bo ati dobil lepo darilo za 30. r.d.:bravo:
zdej pa sam še od tebe odvisno :)-

malika -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 10:59:48)

:)-:)-:)- ni problema, meni je 15 tudi všeč.Moj prvi je rojen 15(januarja).

Ok zmenjeno:)- :)-:)-

Dari -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 13:31:44)

Ojla!
Najin mali je pa ravno danes dopolnil 9t :). Po kilah se mi sicer še čisto nič ne pozna, ampak se mi zdi, da trebuh mam pa že kar malo napet.;) Pa ko sem zadnjič oblekla ene hlače, ki so mi ble že prej tko fino oprijete, so me kar malo tiščale.:zmeden: Se bo treba privadit vedno večjemu bušiju, čeprav sem mislila, da se to začne poznat šele pol v ene četrtem mesecu...

Glavno da naši :duda: pridno rastejo!

Jessy -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 14:25:49)

Jaz sicer spadam v začetek avgusta (1.8.), pa se kar k vam malce pritajim. Jaz sem danes stopila v 7t. Trebušček je še brez sprememb, kilce pa so šel gor (0,5 kg).

Jessy

pravljica -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 15:20:56)

joj mate vi to ene točne tehtnice, mi ni jasno, kako lahko veš za pol kile...a maš res zmeri isto?...jst še za kg ne vem...enkrat manj enkrat več :)-

PBJ -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 15:31:31)

No jaz bom tudi rodila v MB, rok pa imam 13.7. Želela pa bi roditi dva dni kasneje na moj rojstni dan...
Sicer pa se nisem nič zredila (zaenkrat), nekaj sem shujšala, ker nimam apetita in mi je pretežno slabo. Trebuščka tudi ni nič več, kot sem ga imela pred zanositvijo...pa vse še pride ob pravem času.

Lp :)

Jessy -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 15:37:20)

Meni kaže do 10 dag natančno.
Tehtam se vedno zjutraj po opravljeni potrebi, v spodnjem perilu. Na tehtnico stopim 3x in vsaj 2x mi pokače isto težo. To vzamem kot za svojo težo. Do danes sem imela 70,5 kg, danes je bilo 71 kg. Lahko, da bo jutri kaj manj....Trenutno je tako...

pravljica -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 16:02:09)

jessy, dej mal reklame za to tehtnico nared no...jst mam še kr ono staro s kazalcem :)- bo treba it mal v nabavo, drugač vidim sam tist kar hočem videt 8)

Jessy -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 16:14:49)

:)Joj, pravljica, takih najbrž ne delajo več. Veš, moja tehtnica je res SPECIALNA, ker kaže manj, kot ostale. Ne moreš verjet, kako sem zadovoljna z njo! Ampak resnično, se ne hecam! :)

Je pa Tefalova. Vidiš jo lahko na http://nakup.merkur.si/default.asp?MySes=X1I7HDNJE56O0JK2ICHE
Je pa pod kodo Osebna tehtnica, TEFAL, 79225, Sensio
12.890 SIT

Evo, upam, da sem kaj pomagala.

Pa ne me kregat, če tega tu ne bi smela objaviti!!! Ne delam reklame!!! Samo pomagam!

lp, Jessy

Jessy -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 16:16:46)

Aja...pa moraš iti pogledati pod OSEBNA NEGA....nato pa še pod OSTALI IZDELKI ZA OSEBNO NEGO.

malika -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 16:32:45)

PBJ 15.7 torej? No smo že tri na ta termin v Mb:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

cat -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 18:22:29)

Čao,
tudi jaz se približujem polnim 9 tednom(v četrtek), pa se mi zdi, da sem se že kr zredila okoli pasu pa tudi povsod drugje. No, trebuh je že kr lepo napet, jem pa itak skos:ups:, zdej ko mi ni več slabo:bravo:.
V bistvu imama pojutrišnjem prvi pregled:duda: pri G in sem kr mal živčna. Upam, da bo vse uredu, sej me moj heca, da bosta sigurno dva:duda:, ko pa toliko pojem:torta:!
Imejte lep večer še naprej, pa upam , da bo čimprej kej snegeca zapadlo...
:muca:in:duda:(8t,4/7)

PBJ -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 18:57:01)

:bravo:malika,točno tako, pa bi bilo res fino, če se bi takrat znašle na "kupu".
:sloncek:

Pazite nase!!!

Pia73 -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (13.12.2004 20:52:42)

Moj PDP je 22.07.2005 in sem že pospravila hlače, ki so mi bile prej glih prav,... Še malo pa bom morala zamenjat garderobo!

Lp Pia73 :metulj:

Grascakinja -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (14.12.2004 8:38:53)

Binci, držimo pesti!!!! Pa poročaj, kako se bo izteklo!

pravljica -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (14.12.2004 12:46:36)

eca čaki malo...če pa sem danes jaz 10t in 7d = 11t ;)
pa mam pdp 5.7. ... kera ma zdej narobe zračunan?!?

Grascakinja -> Za Julij(k)e in še kako drugo... (14.12.2004 12:57:06)

Pomoje nobena nima narobe zračunan... jaz pa Tinka74 sva imeli ZM samo en dan narazen (jaz pred njo), pa ima ona rok 4 dni pred mano... Medve se pa vseen tolažva, da bova kar cimre, tam nekje vmes med obema datumoma...

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>