a se kera spozna na sanje :-) ? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Špelka -> a se kera spozna na sanje :-) ? (13.12.2004 7:32:46)

Čao, punce!

Mne pa zanima a se kera spozna kej na sanje, da bi mi jih malo razložila in če je kera sanjala kaj podobnega?

Namreč: iz petka na soboto sem sanjala, da sem rodila fantka. Še clo sanjala sem datum: 20.oktober. Da pa to še ne bi bilo dovolj, sem danes, torej iz nedelje na ponedeljek sanjala, da sem KONČNOOOO ugledala dve jasni modri črti.

In sem seveda čist zbegana. Da ne govorimo o tem, da sedaj pa res več ne morem nehati razmišljati o dojenčku.

Kako pa je kaj z vami?

LP, nestrpno čakajoča :)

Sandra* -> a se kera spozna na sanje :-) ? (13.12.2004 7:38:47)

Ojla! Tudi meni se je sanjalo da sem uvidla :modri::roza:, pol sem pa u petek delala test pa sam ena črtica (sem ga delala prekmal), prišla nj bi učer, pa sam mal krvav izcedek, zdle ko sm šla na wc pa še nč! Upam, da sanje pomenjo kj dobrga ZA OBE!!!:miska:

Špelka -> a se kera spozna na sanje :-) ? (13.12.2004 8:22:23)

No, javi, kva se dogaja v naslednjih dneh!

Držim pestke! :miska:

baguSka -> a se kera spozna na sanje :-) ? (13.12.2004 10:33:43)

Tud jst ne vem kaj sanje pomenjo. Ampak poslušte to!! :)-:)-:)-:)-:)- Moje sanje s petka na soboto: ker sama nism mogla rodit (smo ugotovili da sm neplodna), sva se s fantom odločla da bo rodil on..:zmeden: :)- :)-
No in se je rodila punčka Tia. Ko sm jo dojila, pa je ves čas jokala in kmalu sm ugotovila :zmeden:, da jst nimam mleka, sej sploh nism bla noseča! :)-:)-:)-:)-:)-
Kr neki!

Špelka -> a se kera spozna na sanje :-) ? (13.12.2004 10:37:39)

Haha, ta je dobra in neki podobnega se je sanjalo meni ene 2 tedna nazaj.

Moj fant (ki je v resnici moški) ni bil moj ljubimec ampak moja ljubimk (sva bili homoseksualki). No, in me je med sanjami prešinilo: ja, če jest ne morem met otrok naj jih ima pa on-a, haha.!!!!!!

No, pol sem se pa zbudila.

Čudna so pota nezavednega, ne? :)-

baguSka -> a se kera spozna na sanje :-) ? (13.12.2004 10:51:01)

:)-:)-:)-:)- Sam so res!! :zmeden: Včasih se mi zdi da sanje res sploh nč ne pomenjo.. Al pa majo tud take sanje svoj pomen? :zmeden: Le kdo bi to vedu?! :)-:)-:)-:)-

Špelka -> a se kera spozna na sanje :-) ? (13.12.2004 10:59:43)

Ja, mogoč so odraz naših skrbi, ki jih mamo čez dan???
Kaj pa vem.
Al pa majo tud kakšen globlji pomen.
No, je pa fajn vsake tolk kej lepga sanjat, k ti znajo polepšat dan :)

mela -> a se kera spozna na sanje :-) ? (13.12.2004 18:41:31)

NO PUNCE PR MEN JE BLO PA TKO.Z NEDELJE NA SOBOTO SE MI JE SANJALO(PREJSN VIKND) DA ROJEVAM AMPAK ME NI NC BOLELO IN NAD KADJO SEM ROJEVALO NO IN POL RODIM PUNČKO A MI NI BLA SPLOH LEPA!HALO KR MALO GROZNE SANJE :POL PA V PONEDELJEK NAREDIM TEST IN PO 4 MESECIH ZAGLEDAM ::modri::modri::modri::modri::modri::roza: IN TO NISO BILE SANJE .NOSECA SEM PRIBLIZNO 7 TEDNOV!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

enci -> a se kera spozna na sanje :-) ? (13.12.2004 18:45:38)

CESTITKE MELA!!!!
:bravo::love::bravo::love::bravo::love::bravo::love:
lp
enci:metulj:

mela -> a se kera spozna na sanje :-) ? (13.12.2004 18:48:14)

NAJ NAJ NAJ NAJLEPŠE HVALA

baguSka -> a se kera spozna na sanje :-) ? (13.12.2004 19:36:48)

:bravo::bravo::bravo::bravo:
ČISTITKE MELA!!!!
Me pa prau firbec matra če tud naše sanje kej tazga pomenjo! :)

buškica -> a se kera spozna na sanje :-) ? (14.12.2004 8:40:12)

Čao!
Tud meni se je sanjalo da sem rojevala, ampak tako v živo da sem tudi bolečine in vse kar spada zraven sanjala. POtem pa so mi razložili sanje. To pomeni nov začetek nečesa, mogoče novega življenja:duda:, službe, karkoli.
lp
buškica

Špelka -> a se kera spozna na sanje :-) ? (14.12.2004 8:40:29)

Uh, noro, bomo vidl!!!!!

Zdej si nam pa dala za tuhtat, mela!!! 8)8)8)

Skratka, vse naj, naj vdevetih mesecih in še naprej!!! 9nebesa

LP, nestrpno čakajoča :)-

andrej77 -> a se kera spozna na sanje :-) ? (27.12.2004 23:19:19)

ja kaj pa naj bi potem pomenilo to, ko kolegica moje drage že tri dni zaporedoma sanja, da je moja draga noseča :bravo::bravo::bravo::ups: in je (v sanjah:)-) že videla otroka v zibki, pokritega z odejico:zmeden2::zmeden2: (njej se niti ne sanja, da imava midva tigrčka že v "načrtu":ups :)

se opravičujem, ker tako grdo skačem v besedo:ups::ups: samo se nisem mogel zadržati... ker smo imeli ravno prej debato o tem:)

KIRA -> a se kera spozna na sanje :-) ? (27.12.2004 23:42:03)

jaz sem že pred leti sanjala, da z mojo punčko in možem stojimo na dvorišču hiše, v katero se bomo drugo leto selili. od tam sem namreč zdoma, ampak sem ga zapustila in sem se odselila k možu. zdaj je pa tako naneslo, pa noben ni tega pričakoval, da nama je babica prepisala bajto in jo morava zrihtat. pa da bo punčka tudi nisem vedela, preden so mi jo drug dan pokazali v bolnišnici. prvega se namreč ne spomnim, ker sem imela premočno narkozo od CR. zanimivo ne?
aja - pa pred leti sem si sanjala, da se bom poročila v hišo, ki ima pred vhodom belo kovinsko ograjo in pergolo - še preden sem spoznala moža. in kje je on doma - v hiši z belo kovinsko ograjo in perhgolo pred vhodom. če to ni naključje, pol ne vem kaj je. ali pa imam šesti čut, hehe.

Stran: [1]