Gina -> RE: spet kuhinja (31.10.2007 0:10:40)
|
jagodka, saj jaz sem imela prej eno resnično krasno kuhinjo, mi jo je mizar po podobnem postopku, kot ti opisuješ naredil. Pa je bila po 4. letih čisto enaka, kot nova. Pa sem morala kuhinjo ob prodaji stanovanja not pustit, so izrecno želeli da ostane novi kupci, tako da sem pa res bila žalostna. Zdaj ej pa ta mizar fejst bolan in ne more trenutno nič delat, niti ne bo še en cajt. Čisto iste pa tudi ne bi imela, čeprav se je še nisem nič naveličala. Sazi, jaz imam ta hip doma eno dražjih marlesovih kuhinj, mi zadnjič v salonu ni verjela, da se s tako drago kuhinjo lahko dogaja, kar sem opisala. Čist je bila užaljena prodajalka, kot da si zmišljujem. Šla sem pa v bistvu nekaj drugega gledat od druge firme tja, ampak ko sem zagledala tam "svojo" kuhinjo, si nisem mogla pomagat, ne da bi ji rekla, da ni ok. Po moje redki povedo po pravici v salonih post festum, kaj se dogaja. sazi, kolk pa je tale v Podskrajniku drag? Ma saj bom šla kar gledat, je itak blizu, a to je kje blizu "ploščic pa podov" - trgovine s tem materialom tam mislim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]? linka mi pa ne odpre, oz. odpre, samo kuhinj pa ne, je vs sivo.
|
|
|
|