Decembrske (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Sinja -> Decembrske (12.12.2004 23:39:26)

Pozdravljene,

po nekaj mesecih nosečnosti sem se komaj danes opogumila in se prijavila. Drugače že to stran redno preglejujem od začetka nosečnosti in mi je v nosečnosti kar veliko nasvetov prišlo prav. No naj povem, da imam PDP 21.12. Z mojim dragim se že veseliva :roza:. Me pa že nekaj časa matra: krči, šraufanje... Ko sem bila pred 3 tedni na pregledu mi je ginekolog rekel, da se maternica že pripravlja in da bo verjetno vse skupaj pred PDP. Zdaj pa čakamo. Tudi na CTG-ju so se že pokazali hribčki - popadki, pred enim tednom, pa še vedno nič. 4.12. sem bila zaradi popadkov v bolnici, vendar še nisem bila odprta niti za mm. Zanima me če je imela oz. ima katera izmed vas podobne težave in v roku kakšnega časa se lahko začneš odpirati oz. kako dolgo lahko to traja. Naj povem še to, da se bomo rodili s CR, ker se :roza: noče obrniti v pravi položaj zaradi pregrade maternice.
Kakršen koli nasvet bi mi prišel prav.

Hvala za odgovore in lep pozdrav.

Annny -> Decembrske (13.12.2004 1:11:08)

Sinja, lahko ti povem samo to, da sem sama imela popadke 10 dni pred porodom (rodila pa sem 1 teden pred PDP).
Popadkov sploh nisem čutila, CTG pa je risal velike hribčke:)
Tako da....pri meni je trajalo 10 dni, da sem se odprla za 2 prsta. Ko pa sem bila toliko odprta, so me kar 'obdržali' v porodnišnici.
Najbrž boš rodila malce prej, naj te nič ne skrbi:rozica::metulj:

Sinja -> Decembrske (13.12.2004 1:44:07)

Upam, da bo res tako držalo. Ne bi rada bila glih čez praznike v porodnišnici, sicer pa če bo :duda: tako hotela pač bom. Mislim si le da bi bila zdrava, potem pa je tak vseeno.

tamala -> Decembrske (13.12.2004 9:41:24)

Hojla:);)

a veš, da si konlno ena decembrska nosečka, ki ima enak PDP, kot jaz??? :bravo:
Kje boš rodila?

Tudi jaz že občasno čutim, kako se telo in bebi pripravljata na veliki finale. Sploh ponoč me matra, torej srčno upam, da bo prej! Prvič sem rodila točno na rok. In zelo hitro (2uri).

Tudi jaz bi rada prej finiširala, praznike pa preživela v toplem objemu najdražjih 9nebesa9nebesa.

LP,

DoroTeja

Sinja -> Decembrske (13.12.2004 15:40:50)

Pozdravljena,

Kot sem zasledila nas je nekaj decembra, ampak se mi zdi, da pa ni nobene (razen tebe), ki bi imela rok 21.12. torej za 8 dni. Jaz sem noseča prvič matra me pa že skoraj en mesec. Pustimo se presenetiti.
Rodila bom v ptujski porodnišnici. Kje pa ti? Mogoče pa bo le pred prazniki.

LP, Sinja:sloncek:

Stran: [1]