|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj mam jaz od tega??
26.10.2007 13:21:19   
Anonimen
...da prispevam, za nakup stanovanja, ker je zelo poceni, potem ga bo uredil in dajal v najem, dokler ne sama doštudiram, da obva šla potem živet skupaj?? Še tistih 1000 evrou ki sem jih našparala, za osnovne življenske potrebe naj jih dam sedaj za stanovnje v katerem bodo živeli drugi. Jaz bom pa še vedno morala prenašati pijanega očeta, umazanijo in ledeno bajto, pri njemu doma, ker ne poznajo kaj je čistilo in kaj je kurjava, samo alkohol in lenuharjenje...
Rekla sem mu da bom prispevala takrat, kadar bom vedla da bo stanovanje najino. Takrat bom prosila tudi starše pa bibice in dedke, ter še več bom mela našparano in bom lahko prispevala 20000e. Pa mi reče da se cene stanovanj zvišujejo... ja vem, da se, ampak trenutno si ne morem tega privoščiti, pa je sedaj ves jezen???
Ja pa kaj bom mela jaz od tega stanovanja??
podlo....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj mam jaz od tega??
26.10.2007 13:25:32   
tanikaa
In zakaj ne moreta iti takoj skupaj živet?

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2007 13:31:41   
čaki
In zakaj ne moreta iti takoj skupaj živet

ja res, zakaj ne? mislim da bi blo to boljš, kot pa da zmrzuješ tam

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2007 13:32:25   
jazz
Kakšno leto kasiranja fajn najemnine, ki jo lahko naslednje leto vnovčita,ko prodata to stanovanje za več denarja in si kupita tisto ta zaresno v katerem bosta skupaj živela + primaknjeno kaj od žlahte, lahko čez dobri dve leti živita v raju!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2007 13:33:21   
cmokec
Ta zgodba se mi zdi pa podobna kot od Micy, al kako je imela nick. Brez higiene, pa mrzla bajta, pa ves opis. user posted image

Jaz nebi prispevala, če nebi bilo tudi zame. Ker gresta čez pol leta lahko narazen, kaj pa potem. Na koga bo pa vpisano stanovanje? Nate verjetno ne, če bi priložila samo 1000€. Torej?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2007 13:34:41   
jazz
Vendar pazi, če nista poročena...pogodbe,pogodbe,....nikoli ne veš, lahko da partner niti ne namerava živet drugje in hoče od tebe le 1000 evrov, al kolk že!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2007 13:36:08   
TinkiBinki
Se strinjam s tabo anonimen in te razumem. Teh 1000 EUR imej raje kot obvezno rezervo (nikoli ne veš), kar se pa skupnih investij tiče, pa je treba dobro premisliti. Najprej najdita rešitev zase, saj vama pijanega očeta in ledene bajte ni treba prenašati, šele potem so na vrsti investicije in nakup stanovanja za oddajo. Kadar pa greš v skupne investicije, pa tudi napišita, kaj in koliko si prispevala, da ne boš na koncu ostala brez vsega. Ali v tem konkretnem primeru, če se odločita, koliko ti prispevaš, potem ti pripada določen delež od najemnine, ki jo kasirate.

Čim prej pa poskrbita, da se umakneta iz "bolanega" okolja in odnosov ter poskrbita zase.

Srečno!

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2007 13:38:37   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Ta zgodba se mi zdi pa podobna kot od Micy, al kako je imela nick. Brez higiene, pa mrzla bajta, pa ves opis. user posted image

Točno. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2007 13:38:49   
Anonimen
Bolj malo oz. nič.

(odgovor članu TinkiBinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2007 13:39:49   
fricka
Ej, Cmokec- jaz pa nisem prepoznala te anonimne. Zakaj jo vsem razkrivaš, če ona tega noče?

Neposredna povezava do sporočila: 10
26.10.2007 13:39:58   
Anonimen
Ni variante da dam dnar.

Neposredna povezava do sporočila: 11
26.10.2007 13:43:22   
Anonimen
Hm...cene stanovanj glih ne rastejo več tako kot so zadnja leta. Če zdej kupita to stanovanje in leto kasirata najemnino, ta najemnina še davka ne bo pokrila če ga bosta drugo leto prodala. Tako da bosta na izgubi ne na dobičku. Drugač pa tiste 1.000€ je pri nakupu stanovanja enako 0. Tak da je vseeno če jih daš al pa ne. Če on misli da bo tako zaslužu nej to sam izpelje. Sam zaslužu ne bo, minus si bo ustvaru.
Drugač pa v čem je fora da ne morta že zdej skupej živetuser posted image Jaz sem bla tud 5 let študentka pa že vseh 5 let skupej živiva. Jaz vem da na kej tacga nikul neb pristala. Da mam nekje stanovanje, jaz pa živim v eni luknji z pijancem. In noben normaln dedc tud nebi pristal na kej tacga.

Neposredna povezava do sporočila: 12
26.10.2007 13:43:29   
Felicity
A se gre za 1000€ al za več denarja? Nisem razumelauser posted image  
No pa saj ni važno. Privarčevan denar je tvoj in ga rabiš zase.

Na tvojem mestu ne bi posojala denarja, sploh pa ne brez kakšnih potrdil/dokumentov.

Nikoli se ne ve ...

Neposredna povezava do sporočila: 13
26.10.2007 13:45:49   
Anonimen
Micy je punca ki je imela slabo otroštvo, ima otroka, glih kar dobila službo, poročena, sveže vpisana na faks in živijo pri njegovi mami in se super razumejo. Tko da ne vem kje ste to pobrale. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.10.2007 13:47:18   
Anonimen
Mislile so Študentko Mici

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.10.2007 13:48:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mislile so Študentko Mici

Ja no pol se pa napiše študentka mici a ne ne pa kar en drug nickuser posted image
Oz. brezveze da se sploh kej piše, sploh pa ŠM in njen živita v lj. v najemu in ne doma če smo že pri tem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.10.2007 13:52:44   
cmokec
Ja, študentko Mici sem mislila, Micy se pa opravičujem, ker nisem mislila nje.

Zakaj sem to napisala? Ker smo se tukaj že spraševale, kje je in kako se ima, pa ni bilo odgovora. Sedaj je pa prišla spet med nas. user posted image

A ni opis dovolj očiten, da vsaka ve, brez da bi jaz napisala?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.10.2007 13:58:15   
piščanc
saj ideja res ni tako slaba. če potrpiš še malo ti bo kasneje lahko lepše. in cene stanovanj gredo gor v roku pol leta, tako da se vama res splača.

tukaj je večji problem zaupanje in vajina veza. če bi mu zaupala in želela biti z njim v prihodnosti, potem ti to ne bi bil problem. resno premisli ali želiš biti z njim

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.10.2007 14:02:56   
Anonimen
-

Nakup stanovanj(verjetno s pomočjo kredita)+zavarovanje in odobritev kredita
Davki!!!!!
papirologija pri prepisu(notar in vse ostalo sranje)
Življenje ki ni vredno te besede
Problemi z izselitvijo najemnikov(predvidevam da bodo na črno)
Spet papirologija pri prodaji in seveda plačilo katastrofalnega davka

+

Najemnina(ki kot sem že napisala niti davkov ne bo pokrila)
Možno zvišanje cen, ker to ni nujno, pri nas cene stagnirajo že leto, v nobenem primeru ne bodo tolk zrasle da bi ves primankljaj presegla, ste že zamudil vlak.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.10.2007 14:06:11   
Felicity
Samo jaz ne razumem, a mora prispevat 1000€ al več?
Ker 1000€ pri nakupu stanovanja/ preureditvi zares ni veliko denarja.

Ali se mora dodatno zadolževat za stanovanje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.10.2007 14:34:06   
TinkiBinki
Se strinjam s Karin 24. Rast cen nepremičnin ni več takšna kot je bila in je ta vlak glede investicij žal že malo zamujen.
Vidva raje razčistita, kaj si vidva želita - skupno življenje ali ...trpljenje?

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.10.2007 14:57:07   
Anonimen
1000 evrov je kaplja v morje pri nakupu stanovanja, vendar če je to vse kar imaš našparano je veliko.
Iz mene že nebi izvlekel nobenega denarja, da bo lahko on lepo najemnino kasiral, jaz pa na mrazu in v alkoholu živela. No, saj tudi v mrazu in alkoholu nebi pod nobenim pogojem živela, ampak ti je pa že druga zgodba in ti že sama veš zakaj živiš tam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
26.10.2007 15:14:42   
Gina
Kar se cene stanovanj tiče, se pa motite, da se rast ustavlja, ker se ne. Sama sem kupila parcelo in jo nedolgo nazaj, dve leti po nakupu prodala, za 100% višjo ceno! In to ne sredi lj., ampak sredi notrajnske.

Dugače pa posta sploh ne razumem. o kakšnih 1000eur se gre? To je premalo denarja za vlaganje, tako da je vseeno, če ga ne da nikamor. če pa ne zaupa človeku, pa je tako boljše ne dati denarja nekam, kjer bo po njenem mnenju propadel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.10.2007 15:22:28   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

...da prispevam, za nakup stanovanja, ker je zelo poceni, potem ga bo uredil in dajal v najem, dokler ne sama doštudiram, da obva šla potem živet skupaj?? Še tistih 1000 evrou ki sem jih našparala, za osnovne življenske potrebe naj jih dam sedaj za stanovnje v katerem bodo živeli drugi. Jaz bom pa še vedno morala prenašati pijanega očeta, umazanijo in ledeno bajto, pri njemu doma, ker ne poznajo kaj je čistilo in kaj je kurjava, samo alkohol in lenuharjenje...

joj....anonimna, kolikor koli denarja imaš našparanega, v karkoli bi se že odločila da vlagaš, brez papirja overjenega pri notarju ne daj niti ficka. Če pa so razmere take kot so pa raje najdita najprej rešitev zase.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.10.2007 15:26:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Kar se cene stanovanj tiče, se pa motite, da se rast ustavlja, ker se ne. Sama sem kupila parcelo in jo nedolgo nazaj, dve leti po nakupu prodala, za 100% višjo ceno! In to ne sredi lj., ampak sredi notrajnske.

Dugače pa posta sploh ne razumem. o kakšnih 1000eur se gre? To je premalo denarja za vlaganje, tako da je vseeno, če ga ne da nikamor. če pa ne zaupa človeku, pa je tako boljše ne dati denarja nekam, kjer bo po njenem mnenju propadel.

Gina zadnji dve leti oz. tri je bil najvišji poskok cen. Najino stanovanje sva kupila tri leta nazaj, leto nazaj je bilo vredno še enkrat več kot sva dala, sedaj je vredno isto kot leto nazaj. Cene so v zadnjih treh letih ogromno poskočile in sedaj stagnirajo.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

umetna oploditev
bit

Zanima me, kje so vam opravili uspešno umetno oploditev? prosim za komentar: v katerem poskusu

LJ GK (58%)

MB (14%)

PO (10%)

Tujina (18%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!