Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Držimo pesti za Koalo!!! 12.12.2004 21:16:20
|
|
|
|
Anitka
|
Draga moja KOALA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: IN :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: IN NAJ TE :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: ČUVAJO Drži se in želim ti, da dobro opraviš, Anitka:metulj:
|
|
|
|
Držimo pesti za Koalo!!! 12.12.2004 22:14:44
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Draga Koala! Upam, da bodo tudi najine pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: kaj pomagale!!!! Tia jih drži kar na obeh rokicah, veš! Pa-pa, Pikapolonica :pika: in Tia
|
|
|
|
Držimo pesti za Koalo!!! 12.12.2004 23:02:28
|
|
|
|
cmokec
|
Tudi moje :miska::miska::miska::miska::miska::miska: bodo namenjene tebi, cmokec
|
|
|
|
Držimo pesti za Koalo!!! 13.12.2004 7:13:26
|
|
|
|
biba77
|
Drzim pesti, da bo vse ok!!!! :miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica:
|
|
|
|
Držimo pesti za Koalo!!! 13.12.2004 7:28:14
|
|
|
|
simonas
|
Pa še moje :miska::miska::miska::miska::miska: za pomoč. Simona
|
|
|
|
Držimo pesti za Koalo!!! 13.12.2004 8:46:25
|
|
|
|
neni
|
Koalca veliko :pujs::pujs::pujs: za srečo. Lp Neni:rozica:
|
|
|
|
Držimo pesti za Koalo!!! 13.12.2004 8:48:22
|
|
|
|
pika74
|
:kuza::kuza::kuza:jst tud :kuza::kuza: jst tud držim pesti za koalo :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za Koalo!!! 13.12.2004 10:04:52
|
|
|
|
tinkamiška
|
Koala, držim pesti za tebe:miska::miska::miska::miska:, da bo čimprej mimo in da bojo vse porihtali, pa da bi te čim manj bolelo!!!!:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|
Držimo pesti za Koalo!!! 13.12.2004 10:25:09
|
|
|
|
baguSka
|
Misl na lepe stvari :love::sloncek::kuza::muca::kava::duda::rozica: in vse bo OK!!! :bravo::) Vseen pa bom držala še :miska: zate!!!
|
|
|
|
Držimo pesti za Koalo!!! 13.12.2004 10:56:06
|
|
|
|
koala
|
Hojla punce! Hvala za lepe misli in pesti! Se vam še na hitro javim pšreden odbrzim v bolnico, pol ko si pa malo opomorem pa poročam kako je šlo! Koala
|
|
|
|
Držimo pesti za Koalo!!! 13.12.2004 11:03:27
|
|
|
|
Špelka
|
Vse bo v redu, boš vidla. Tud jest sem dala tole skoz, nč bolelo. Tko da kr pogumno!!!!!:miska::miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za Koalo!!! 13.12.2004 11:35:27
|
|
|
|
bambi
|
Koala, tudi jaz držim :miska::miska::miska::miska: in :pujs::pujs::pujs::pujs: da bo vse OK..... Javi kako je bilo in kako si ti..... Bambi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.