bina30 -> RE: kaj lahko in kaj ne smem? (26.10.2007 11:44:34)
|
Zdravo! Jaz na aerobiko ne bi več hodila, ker poskoki niso ravno najbolj priporočljivi za nosečnico. Sploh pa sedaj v zimskem času v tiste fitnes prostore, kjer je veliko "prepotenih" ljudi, ne bi hodila. Najboljša telovadba je hoja, hitra hoja, plavanje. Za čaje ne vem, je pa res, da čaji vsebujejo tein oz kofein in ta v velikih količinah škoduje. Čeprav tudi jaz pijem od vsega začetka kavo, ampak res eno na dan. Pretiravanje pač ni dobro. Tudi kozarček vina kdaj spijem, pa ni nič narobe, pretiravanje pa bi zagotovo pustilo posledicve. Glede vzdigovanja.... kaj pa, če bi imela ne vem.... enoletnega otroka in bi ga mogla dvigovat...ali kaj jaz vem. Jaz še sedaj (35t) dvigujem, recimo koš opranega perila, ki tut ni tako lahek, pa nakup znosim v avto in potem v hišo. Pač, ne naprezaj se, ni pa treba pretiravat. Tp glede lis in peg sem slišala. Meni se obraz ni spremenil, imam malo bolj mastno kožo, nosim pa fantka. Kolegica nosi punčko in se ni niti malo spremenila. Po moje so to bolj vraže kot kaj druga. Uh, sem se razpisala. Uživaj v nosečnosti, kupi si kako revijo ali si sposodi knjigo, kjer veliko o tem piše kaj "lahko in kaj ne".[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|