Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bolniška med nosečnostjo 12.12.2004 20:39:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Oboje je možno, čeprav so ponavadi kar s komisije. Na komisiji imajo zaposlenega enega ali več inšpektorjev, ki iz množice papirjev na slepo izbere nekatere in jih obišče na domu. To je lahko tudi popoldan ali za vikend. Lahko te pa tudi kdo prijavi in te potem obišče na prijavo.
|
|
|
|
bolniška med nosečnostjo 12.12.2004 20:59:55
|
|
|
|
sa
|
Jaz sem bila celo nosecnost na bolniski,pa komisije ni bilo niti enkrat,sej mene pa tudi ne-sem se potepala:zmeden2:lp:rozica:
|
|
|
|
bolniška med nosečnostjo 12.12.2004 21:00:10
|
|
|
|
ZARA
|
...odvisno zakaj si odsla na bolnisko,jst vem da sem imela izhode (sprehode) prov kot terapijo-predpisane zaradi GD!! in nikol me nihce ni preverjal...Ampak baje je tega kr dosti...:rozica:
|
|
|
|
bolniška med nosečnostjo 12.12.2004 21:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sem tudi že slišala, da ti ginekolog lahko brez problema (verjetno kakor kateri!!!) na bolniški list ali karkoli že dobiš napiše, da so priporočljivi sprehodi, prav zaradi teh kontrol.Vprašaj ga.
|
|
|
|
bolniška med nosečnostjo 13.12.2004 14:21:25
|
|
|
|
hruškica
|
Zanima me, kako izgleda ta kontrola. Pri nas namreč ne dela zvonec (ker je na baterije in pri nizkih temparaturah malce odpove) in kako bi me ta kontrolor poiskal v tem primeru. A imajo mogoče naše domače telefone?? In še kaj narediti, če te ravno v času njihove kontrole slučajno ni doma? Ali zadostuje potrdilo, da si na primer šla k svojemu ginekologu, ker si imela kakšne težave, bolečine? Ali da si bila pri zobozdravniku? In ali moraš v primeru, da si doma na bolnški potem za vsak slučaj vsakič, ob vsakem pregledu in ultrazvoku zahtevati od zdravnika potrdilo, da si bila danes tam???:( Ima katera že kakšne izkušnje s tem?
|
|
|
|
bolniška med nosečnostjo 13.12.2004 14:23:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ginekolog ali splošni zdravnik lahko napišeta, vprašanje pa je, če komisija odobri. Na odločbi piše, če je nosečnica omejena na dom ali se lahko giba v kraju bivališča oz. dlje, ali pa je napisan člen, po katerem je izdana bolniška, ki si ga mora sama prebrati. Tudi jaz nisem imela kontrol, poznam pa ljudi, ki so jih imeli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?