viv_ -> Uvajanje v vrtec (14.12.2004 9:07:43)
|
BAGI: prve 2 dni je bila po pol ure sama potem pa povsem sama. No, ampak malo bahanja z moje strani :bravo: in spodbuda za vse ki vas to še čaka: Včeraj sva se s teto Ivanko dogovorili, da bo prišla Mirna že ob pol 7 zjutraj, tako kot bo potem hodila in da bo do konca kosila, torej do cca. 11 ure. Ko sva prišli tja je bilo vse OK, pokaže že svojo omarico, kam bova pospravili čeveljčke, kje je želvica (imajo v garderobi eno želvo rdečevratko - uboga žival) in gre sama do sobe, potrka... potem pa zagleda vzgojiteljice in jok. Jaz sem šla domov, pa kar mešalo se mi je, pa jokala sem... Joj! Sem šla spat nazaj in 2 uri se mi ni sanjalo drugega kot od vrtca. Potem sem pa ob pol 9 klicala tja, ali pridem po Mirno ali bo še tam in pravi teta Ivanka da je super, da je zjutraj še malo od dremala in da se zdaj prav lepo igra! :bravo::bravo::bravo: Tako sem vesela! Še dobro, da smo tole uvajanje štartali en mesec prej (kasneje ni bilo prostora) da bom šla vsaj v miru nazaj delat. Ker drugače ne bi nič naredila v službi, samo mislila bi, kaj in kako. Pa če je pri "babi servisu" saj lahko telefoniraš, tja pa ne moreš ravno klicat enkrat na uro... Uglavnem, gre na bolje! LP, Živa8) & Mirna:duda:
|
|
|
|