|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Želim deliti veselje...
27.10.2007 20:50:55   
tinkamiška
Čestitke srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.10.2007 19:48:51   
jadrnica
še jaz čestitam user posted image user posted image user posted image , semi zdi, da nas tukaj na tem portalu veliko daje podobno pot skozi, ali pa morda še bolj strmo user posted image user posted image , res full sem vesela zate. sem pa presenečena, da ginekologi rečejo, da je vseeno če je pregrada, sama je sicer nimam , upam, pa sem mislila, da jo je treba nujno odstranit user posted image
vsekakor bravo user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.10.2007 22:25:57   
renata nana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.11.2007 7:49:16   
Presrečna
Vsem ISKRENA HVALA za lepe besede.
Nisem vedela, da bo tak odziv...  Hvala Vam, počutim se, kot da vas vse poznamuser posted image
Počutim se odlično, vesela sem, ker imam pod srčkom malo pikico.
Komaj čakam 14.11. prvi UZ

Hvala vam in se še kaj oglasim...

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?