|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UMETNA PREKINITEV NOSECNOSTI
27.10.2007 18:58:33   
lorch
Rada bi rekla samo to, da izobrazba oz. stopnja izobrazbe ni merilo koliko je nekdo pameten ali razgledan, ker glede na to da je ekonomistka bi pa res lahko imela osnovno in poleg tega tudi dodatno zavarovanje urejeno. Pa to sploh ni pomembno, če si postavila vprašanje, moraš biti pripravljena tudi na odgovore ki ti niso všeč. če pa že vse odgovore poznaš in si itak odločena kako in kej je najbolje, pa bi bilo bolje da ne sprašuješ in s tem ne razburjaš drugih, ker je marsikateri taka tema tudi zelo boleča.
Skratka sprejmi odgovore take kot so, ker je tudi v tistih ki so malo bolj "šarf" veliko resnice.

Upam ,da se bodo zadeve uredile in da nebo kakih negativnih posledic.
Pa brez zamere!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.10.2007 23:12:30   
mateyka
men je bolj čudno, da se ni pozanimala za osebno zavarovanje (prej al pa ko je se je odločla da bo mela splav) - ker to je pa res neki tok enostavnega, da me to bolj čudi bolj kot vse drugo.. (in da zato dost punc tle pravi, da ni glih najbolj pametna)

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.10.2007 7:12:22   
Naty*
Zadnjič,  ko sem brala tvoj post sem si mislila svoje pa sem se zadržala, ker so že ostale precej napisale. Sedaj, ko si pa napisala še ostale podatke pa morm komentirat.

Strinjam se s tisto, ki je napisala, da se ji zdi splav upravičen samo, če si star 17 let ali pa brez strehe nad glavo. Tud men se zdi v teh primerih to sprejemljivo. Če pa si dobro izobražena ženska, stara 29 let!! Ne vem, če imaš tehten razlog za splav, razen v primeru, da je medicinsko potreben. Praviš, da so ji umrli starši in je sama....mogla bi se zavedat, da bi blo to malo bitjece tisto, zaradi katerega ne bi bila nikoli več v življenju sama! Partnerji lahko pridejo in grejo. Tvoj otroček pa je tvoj....zato tudi ne bi smela rečt, da ga ne želi, ker je od partnerja s katerim se ji je samo ponesrečilo po 7 mesecih. Tud če bi bla z njim samo eno noč in ga nikoli več videla, bi bil ta otroček še vedno njen.
Službe se res ne dobijo kar tako, ampak a misli, da ko se bo enkrat odločila za dojenčka bo ta kr tisto sekundo nastal? Naj gre pogledat na forum zanositev, koliko žensk se trudi že po več let. Sem prepričana, da je marsikatera vmes tud več služb zamenjala....dojenčka pa še vedno ni.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.10.2007 16:04:04   
bina30
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Zadnjič,  ko sem brala tvoj post sem si mislila svoje pa sem se zadržala, ker so že ostale precej napisale. Sedaj, ko si pa napisala še ostale podatke pa morm komentirat.

Strinjam se s tisto, ki je napisala, da se ji zdi splav upravičen samo, če si star 17 let ali pa brez strehe nad glavo. Tud men se zdi v teh primerih to sprejemljivo. Če pa si dobro izobražena ženska, stara 29 let!! Ne vem, če imaš tehten razlog za splav, razen v primeru, da je medicinsko potreben. Praviš, da so ji umrli starši in je sama....mogla bi se zavedat, da bi blo to malo bitjece tisto, zaradi katerega ne bi bila nikoli več v življenju sama! Partnerji lahko pridejo in grejo. Tvoj otroček pa je tvoj....zato tudi ne bi smela rečt, da ga ne želi, ker je od partnerja s katerim se ji je samo ponesrečilo po 7 mesecih. Tud če bi bla z njim samo eno noč in ga nikoli več videla, bi bil ta otroček še vedno njen.
Službe se res ne dobijo kar tako, ampak a misli, da ko se bo enkrat odločila za dojenčka bo ta kr tisto sekundo nastal? Naj gre pogledat na forum zanositev, koliko žensk se trudi že po več let. Sem prepričana, da je marsikatera vmes tud več služb zamenjala....dojenčka pa še vedno ni.

Evo, točno tako, se podpišem.user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.10.2007 20:40:59   
Naja30
Meni je pa čudno, da nima osnovnega zavarovanja, če je zaposlena. A ne zrihta to delodajalec avtomatsko, ko se zaposliš? Ali se mogoče motim?

Komentirala izjav nekaterih ne bom, ker nima smisla. Martina, ti se tudi ne obremenjuj se tem. Rekla bom samo to, da naj gre tvoja prijateljica do G in bo tam vse informacije dobila. Življenje res ni pravično do nekaterih in tudi sama nisem za splav, če je oseba dovolj stara, ima službo... Vendar ne morem sodit, če nekoga ne poznam osebno. Tako to enostavno ne gre.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.10.2007 20:49:01   
Marogica
Mater ste smotane. Ženska sprašuej za CENO splava...tukaj pa berem vse možno, zakaj, kako, kaj ja, kaj ne, ....... Niti ena od vas ni odgovorila na vprašanje, KOLIKO STANE SPLAV?

TO je bilo namreč vprašanje. Za vse ostale brezvezne komentarje vas noben sploh ni prosil TO delajte na tistih temah, kjer vas prosijo za take in drugačne nasvete...Pa naučite se brati in ne samo moralizirati.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.10.2007 20:50:50   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mater ste smotane. Ženska sprašuej za CENO splava...tukaj pa berem vse možno, zakaj, kako, kaj ja, kaj ne, ....... Niti ena od vas ni odgovorila na vprašanje, KOLIKO STANE SPLAV?

TO je bilo namreč vprašanje. Za vse ostale brezvezne komentarje vas noben sploh ni prosil TO delajte na tistih temah, kjer vas prosijo za take in drugačne nasvete...Pa naučite se brati in ne samo moralizirati.

Forum je namenjen komentiranju.

Za ceno pa očitno nobena ne ve. Ker nobene na tem forumu ne zanima.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.10.2007 20:54:37   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

.

Če pa ne veste, pa komentirajte tam, ko kaj veste. In če vas to zanima ali ne, me bolj malo briga..tudi to ni bilo prvotno vprašanje.

R. Tagore

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.10.2007 21:01:12   
Anonimen
Za ceno pa se naj potem pozanima direktno pri G, saj so oni strokovnjaki za to, dajo pa tudi vse ostale potrebne informacije o splavu in svetujejo, kako in kaj. Forum Nosečnost in porod pač po moje ni ravno najbolj primeren. Vsak človek ima pravico do svojega mnenja.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
28.10.2007 21:03:10   
Naja30

.

Če pa ne veste, pa komentirajte tam, ko kaj veste. In če vas to zanima ali ne, me bolj malo briga..tudi to ni bilo prvotno vprašanje.

Ojej, koliko jeze. Se opravičujem, če sem te razjezila. Brez zamere, drugače te zelo rada berem, ker imaš dobro razmišljanje. Tale tema je pač taka, da razvnema debate, čeprav na prvotno vprašanje ni bilo odgovorjeno.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.10.2007 21:03:51   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Za ceno pa se naj potem pozanima direktno pri G, saj so oni strokovnjaki za to, dajo pa tudi vse ostale potrebne informacije o splavu in svetujejo, kako in kaj..

No take pa imam najbolj rada, anonimne... Si pa vsaj odgovor napisala, ki se nanaša na temo.

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
28.10.2007 21:10:08   
Marogica

Ojej, koliko jeze. Se opravičujem, če sem te razjezila.

Eh, Naja3, nisem jezna, samo se mi zdi, da se zadnje čase odpira toliko tem, pa se piše vse drugo samo to ne, kar bi se naj. Opravičevat pa se mi ne rabi nobena, saj si sama napisala, da je forum namenjen komentiranju. In evo..to je bil moj komentaruser posted image , povezan seveda s temouser posted image ...ti pa si dodala svojega...

In punca je najbrž v stiski, saj nobena ženska ne razmišlja o splavu kar tako in z lahkoto. In ji tako še dodatno moralo zbijat...ne vem no...Mislim, da ji ni lahko pri svoji odločitvi.

R. Tagore

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 37
28.10.2007 22:25:36   
bina30

No, lepo počasi Marogica. Na forumih pač izražamo svoja mnenja. Ti pa se tudi brez veze razburjaš. Če bi si vse prebrala, bi videla, da so ji dekleta tudi napisala koliko stane splav.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.10.2007 22:54:44   
nejcko
Joj, ste hecne! Enkrat se razburjate, ker se uporabniki na forumih ne držijo določene teme, ne odgovarjajo na točno zastavljeno vprašanje in so "napadalni", drugič pa mahate z zastavico, da je forum namenjen izmenjavi mnenj. Odločite se že enkrat, no.
Drugače pa je punca zastavila konkretno vprašanje in pri tem falila forum. Big deal - kolikokrat se to zgodi, pa avtor teme ni deležen dveh starni odgovorovuser posted image  O.k., razumem, da je splav občutljiva tema, ampak verjemite mi, da nobena, ki se trudi že **** časa zanositi, ne bo hitreje zanosila, če ena druga ne bo šla na splav ... tako da so komentarji v tem stilu povsem mimo.

Moje mnenje pač, če smemuser posted image

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 39
28.10.2007 23:00:32   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: bina28

Če bi si vse prebrala, bi videla, da so ji dekleta tudi napisala koliko stane splav.

Od 38 odgovorov sem bila to jaz in še ena. Sem pa vse prebrala, tudi tisto, kar me na tej temi ni zanimalo oz. ni imelo veze.

R. Tagore

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.10.2007 9:34:58   
Naty*

Kolkor js vidim, si tud ti tule komentirala naše komentarje, kar je pol tud izven teme ane...?
In pol se lahko tud upravičeno jezimo, če je tema neprimerna za forum. Pa ja....dokler imam možnost izražanja mnenja, ga bom izražala, tud ne glede na tvoje moraliziranje, da nismo odgovorile na vprašanje.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?