|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Splišni
12.12.2004 16:32:27   
lan
Živjo!
Videla sem na enem od tvojih albumov,da imate višavskega terierja.Pa me zanima kako je sprejel Tiborja,je bil kaj ljubosumen?
Mi imamo doma višavsko terierko Ajo in imamo z njo velike težave.Samo,da se tamauček premakne, se zapodi proti njemu.Saj ne vem,če bi ga ugriznila,ampak nikoli ne veš in smo zato zelo previdni.
Je pa res,da je bila ona naš dojenček,predno smo dobili Lana in da zdaj ni več na prvem mestu,se pa vseeno veliko ukvarjamo z njo.
Aja,tamaučka nismo nikoli skrivali pred njo.:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Splišni
12.12.2004 17:16:56   
Anonimen
Naša Miša je ful v redu kuža, če ne bi včasih positnarila, sploh ne bi vedeli, da jo imamo. Tiborja je sprejela super. Tudi pri nas smo jo imeli za "dojenčka", preden smo dobili Tiborja. Nikoli ne bom pozabila, kako sem v porodnišnici ležala na intenzivni (po CZ) in so mi iz oči lile solze, ker ni bilo Miše... Najhuje mi je bilo v porodnišnici to, da je toliko časa nisem mogla videti. Ko sem prišla domov, so se mi najprej spet ulile solze, ko sem jo zagledala, pa sem se vsedla na tla k njej, da me je celo "prelubčkala". Čisto je ponorela, pa saj to itak zmeraj, če me celih 10 sekund ne vidi. Potem pa je prišla na vrsto težja naloga, kako ji dati za povohat Tiborja, saj veš, kakšni so ti kužki. Vse jim miga in vse, kar počnejo, počnejo zelo, zelo hitro, Torej, Miša je navalila na Tiborja, ki smo ga dali na zakonsko posteljo, jaz sem jo pa pač po svojih močeh vlekla preč in se smejala. Verjetno ga je tudi malo "obliznila", pa kaj. Tako da ko je bil še dojenček, ni bilo nobenih problemov, Miša se je obnašal tako kot prej. Majši problem je bil potem, ko se bil Tibor star že toliko, da je na kavču sam sedel. Takrat se je vedno naguzila čisto blizu k njemu. Takrat sem se zmerom vsedla zrave, da sem imela stvar pod nadzorom. Enkrat jo je Tibor res zagrabil za dlako in seveda ni izpustil, saj ni znal. Takrat je bevsknila vanj, jaz pa sem jo prijela in zabrisala dol s kavča, kot je dolga in široka. Sicer je še nikoli ni nihče udaril in je tudi nikoli več nigče ne bo. Nadrla sem jo "kot psa".
ta incidentek je bil ena taka prelomnica, ko je Miša videla, da sedaj pač ni več ona tu taglavna, ampak je Tibor. Ker je videla, da jaz tako mislim, je to sprejela tudi ona.
Sedaj je Tibor star dobri dve leti in pol in nimamo nikakršnih težav. Imata se rada, Tibor najprej, ko prideva iz vrtca, teče pozdravit Mišo, ki ga že nestrpno čaka. Seveda pa Tiborju vsak dan sproti govorimo, kaj sme in česa ne, kar se tiče Miše. Tako da je do nje zelo tenkočuten.
Nerodno je bilo edino to, da je Miša dva človeka, ki sta šla preblizu vozička, ogriznila... Upam, da jo je to sedaj minilo, saj je že več kot eno leto glede tega mir.
Tako, to bi bilo to. Mi imamo dobre izkušnje. Pes je scrkljan, otrok je scrklja, pa je zgleda to kar dobra kombinacija, ha, ha.
V glavnem, kuža mora vedeti, kdo je gospodar. Ta mu mora dati vedeti, kdo ima v tej družini (po pasje v kardelu) prioriteto. Če imate pošlihtano, kdo je psu gospodar, potem ne more biti problema. Če pa boste kužka vsakič, ko se otrok premakne, preč vlekli, pa to ne bo nič dobrega. Naj se oba navadita, da to ni nič takega. Pač bodi blizu in prepreči, če bo kaj treba.
A vaš otrok je toliko star, da se je začel sedaj šele samostojno premikati, pa je sedaj nastal probem, ali kaj? Tega se namreč pri nas ne spomnim, da bi bilo takrat kaj narobe. Kot pravim, pusti kužku, naj otroka povoha, "poljubčka", pa bo videl, da to ni nič takega. Samo zraven bodi.

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Splišni
12.12.2004 17:31:07   
lan
Lan je star 13 mesecev.Ko je bil še "majčken" in neubogljen sploh ni bilo problemov.Sedaj,ko se večinoma plazi in hodi pa Aji ni všeč.Ne mara,da okoli nje preveč mahajo z rokami,kar dojenčki večinoma časa delajo,sploh,če so veseli.Se mi zdi,da se boji in da zato tako odreagira.Drugače pa Lana in njo pustimo na tleh in smo pozorni,če bi kaj hotela narediti.Psičke nikoli ne odrivamo stran.
Ne vem,mogoče bo pa bolje,ko bo Lan še malo zrastel in se mu bo lažje dalo dopovedati kaj sme in kaj ne sme in ga bo naša Ajča končno vzela za svojega.Upamo na to.Drugače pa kužika obožuje ljudi,ampak večinoma starejše.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Splišni
12.12.2004 17:41:04   
Anonimen
Aja, naša Miša pa sloh ne obožuje ljudi. Prej se vseh boji, pa rep med noge in šiba preč. To je menda zato, ker je nismo vzgajali po pasje. Tu smo naredili napako.
Koliko je pa kužika stara? Pri nas je bil izgleda kar v redu razlika med našim advema "otrokoma". Miša je eno leto starejša od Tiborja, torej je sedaj stara tri in pol. Malo več.

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Splišni
12.12.2004 18:02:37   
lan
Aja je stara 5 let in je ful igriva,samo otrok se boji(zato tako odreagira) in ne vem zakaj.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?