|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rast trebuscka
12.12.2004 12:32:56   
Naja31
Zivjo punce,

danes sem si izmerila obesg trebuha in sem ugotivla, da je isto kot 10 dni nazaj. Zdaj pa me zanima, kako kaj vam vasi trebuscki rastejo? Ali skoz enakomerno, npr. vsak teden po malo, ali "cez noc" pa potem nekaj casa nic. Verjetno sem prevec panicna, samo a je to kaksen razlog za skrb? Npr, da otrocek ne raste.

Lp, Naja:nosecka: in :duda: 23 t 1/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rast trebuscka
12.12.2004 15:49:26   
Anonimen
Takoj si nehaj meriti obseg trebuha!!!! Dovoljeno je samo enkrat na mesec in nič več! Boš videla, potem bo pa vse v redu. Samo da ne boš potem panike zagnala, če se tudi takrat ne bo nič spremenilo. Jaz naprimer od sedmega do devetega meseca nisem imela nič povečanega trebuha, pa je imel otrok 4 kile in pol! Ja, pa čes avse se ne boste še spomnile, da bi lahko komplicirale, ha, ha? Uživaj v nosečnosti in čimmanj misli na to, kaj bi lahko šlo narobe. Če ti je zdravbik rekel, da je vse O.K., potem to drži kot pribito.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   rast trebuscka
12.12.2004 16:06:01   
Gina
Bravo, Splišni! :bravo: Se ful strinjam.:)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rast trebuscka
12.12.2004 20:58:14   
malika
Jaz si ga nisem zmerila niti enkrat. Mi niti na misel ni prišlo, da bi se še s tem sekirala.Imela pa sem kar malega-ko sme prišla rodit so mi v čakalnici rekli, da nisem noseča več kot 7 mesecev. No mali je bil velik 51 cm.

ne delaj tega!!! Raje ga božaj in se igraj z njim. Si že poskusila z baterijo?

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rast trebuscka
12.12.2004 21:04:44   
ZARA
hehe...smesno...jst si ga tud nisem nikol merla...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rast trebuscka
13.12.2004 1:20:12   
Annny
Tudi jaz nisem merila trebuščka:) Ne skrbi..to je veliko odvisno tudi od tega, 'kako' nosiš otročka...nekatere ga bolj spredaj, druge pa bolj 'v hrbtu' (jaz sem bila ena teh zadnjih in sem imela bolj majhen bušček):)

LP

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rast trebuscka
13.12.2004 9:23:21   
spacey
Jaz sem si ga samo enkrat in še to iz radovednosti mojih domačih...hehe Zdej ga raje božam in opazujem kok je lep in kako se premika. 9nebesa

Malika: Baterija? Firbec matra...hitr napiš za kaj gre. :kuza: :sloncek: :bravo: Hvala! ;)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rast trebuscka
13.12.2004 9:28:35   
barby*
Tudi jaz si ga nisem nič merila, se pa iz dneva v dan bolj bohoti:love: Kot da bi vedel da je moj ponos:)-:)-:)-
Malika....hitro nam razloži zakaj gre!!!!

pa pa
barby:metulj:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   rast trebuscka
13.12.2004 9:37:29   
Lu
Mislim da Malika misli svetilko s katero osvetliš trebušček in mali sledi snopu svetlobe? A imam prav. :ups: Ni pa priporočljivo za :duda:( slepota )

lp Lu in :duda:
30t 6/7:love:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?